Brrr, die koude tegels tegen mijn voeten aan vind ik maar niets. En met sokken aan door het huis lopen? Dacht het niet! Gelukkig kwam ik de heerlijk wollen voetenwarmers van Tuflaa tegen!

De sloffen van Tuflaa, zijn handgemaakt en van natuurlijke materialen. De sloffen zijn van wol gemaakt en de zool is van duurzaam leer. Gelukkig is het geen super glad leer want anders vlieg je natuurlijk door het huis over die vloer van ons!

IMG_3376

Het verhaal achter de Tuflaa sloffen is echt heel mooi. Ze worden namelijk in een bergdorpje in Oostenrijk gemaakt. De eigenaresse van Tuflaa draagt de sloffen zelf al meer dan 20 jaar en sinds kort importeert ze ze ook naar Nederland! Yay for us!

IMG_3379

Hoe afgezaagd het ook is denk ik nu al aan de feestdagen. En omdat de sloffen echt in elke maat te krijgen zijn is dit dus ook echt een perfect kadootje! Naast dat ze vanaf maat 20 t/m maat 50 beschikbaar zijn worden ze ook in allerlei kleuren gemaakt. Ik heb zelf gekozen voor de simpele witte versie maar je hebt ze ook in het rood, zwart, grijs, groen of blauw!

IMG_3389

Nou heb ik toch een gaaf nieuws voor jullie! Ik mag namelijk 2 paar Tuflaa sloffen naar keuze weggeven!

Wat moet je doen?

♥ Like Tuflaa op Facebook
♥ Share de winactie op Facebook
♥ Laat mij in een reactie weten welke maat en kleur jij zou willen winnen

Wil je toch zelf gaan shoppen? De Tuflaa-sloffen zijn te koop op tuflaa.com. De prijs varieert van 24,50 tot 34,50 euro.

Nieuwehandtekening