IMG_9666bewerktVia via kwam ik terecht bij Polette. Ik heb nogal een zonnebril verslaving en tja, met mijn smaak kan dat nog wel eens een duur geintje zijn. Vanaf nu niet meer! Ik heb namelijk kennis gemaakt met Polette!

Concept-Small-NLOver Polette
Polette is een Franse online opticien met meer dan 900 monturen. Naast dat ze allemaal leuke trendy designs bieden zijn ze ook nog eens heel goedkoop! Je hebt namelijk al een montuur voor 10 euro! Ook is het mogelijk om zelfs multifocale glazen in je bril te laten zetten. Dit kost ook maar €29.99 extra. Meer weten over het concept? Lees dan hier even verder.

IMG_9661bewerktCarvelle Saumon

Ik heb gekozen voor een hip model met een houten montuur. Namelijk de Carvelle Saumon. Ik vond het erg lijken op een Wayfahrer, een welbekend model van Ray-ban. Mijn zusje heeft altijd dit model zonnebrillen en ik dacht laten we eens is wat anders proberen in plaats van mijn standaard piloten brillen! De Carvelle Saumon is in 2 kleuren beschikbaar. Namelijk roze en lichtblauw. Ik heb gekozen voor de roze versie omdat ik het liefst alles door een roze bril zie 

IMG_9672bewerkt

De bril komt vrij vlot aan (mits je geen glazen op sterkte nodig hebt, dit duurt ongeveer 2 weken langer). Ik had mijn pakje na een week al binnen! In het doosje zat de bril in een plastic zip-lock hoesje met een schoonmaak doekje.

unnamed123

Mijn ervaring

Het eerste wat me opviel is dat de pootjes beide kant op kunnen buigen. Dus mocht je toch een wat dikker hoofd hebben kan je de bril toch op zonder dat het hele montuur uit zijn verband word getrokken! De kleur is precies zoals ik had verwacht. Alleen had ik zelf niet goed gekeken op de site en kwam ik er dus pas bij aankomst achter dat de bril witte pootjes heeft aan de buitenkant. Gelukkig was ik aangenaam verrast want dat maakt de bril toch net even wat spannender.

IMG_9678bewerkt

Ik ben enthousiast en zal binnenkort ook maar weer eens een bril op sterkte gaan bestellen. Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan snel even een kijkje op de website van Polette!

handtekeninglichtroze

 

De foto's zijn gemaakt door PinkPress