Al een poosje geleden heb ik mijn website een complete make-over gegeven. Helaas had ik toen net visitekaartjes besteld en waren deze dus verouderd. Vandaag heb ik mijn NIEUWE visitekaartjes binnengekregen! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Drukzo.nl

Ik zat al een tijdje rond te neuzen naar een partij waar ik mijn kaartjes kon laten drukken voor een goede prijs met een uitstekende kwaliteit. Ik kwam hierbij terecht bij drukzo.nl. Behalve visitekaartjes kan je hier nog veel meer bestellen. Van flyers tot vlaggen. Alles wat bedrukt kan worden kan je laten maken bij drukzo.nl.

Ik heb gekozen voor mijn eigen hoofd als achtergrond. Ik twijfelde hier wel een poosje over hoor, want om nou je eigen koppie altijd op je kaartjes te zien…. De reden dat ik het toch heb gedaan was op advies van een aantal vrienden. Het is natuurlijk zo dat iedereen kaartjes uitwisselt. Alleen hoe weet je nou welk kaartje bij wie hoorde. Nu kunnen ze juist zien wie er achter de blog zit en wie er bij het kaartje hoord! De foto die ik heb gebruikt is gemaakt door mijn vriendinnetje Judith van PinkPress.

IMG_2132

Daarnaast heb ik voor de achterkant gekozen voor een staande lay-out. Dit omdat de voorkant natuurlijk ook al staand is. De belangrijkste dingen die er voor mij op moesten waren mijn social media kanalen, e-mail en mijn telefoon nummer.

IMG_2137

Ik heb gekozen voor premium 400 grams + mat laminaat visitekaartjes. En voor 1000 stuks was ik maar € 27,95 kwijt, geen geld toch! Wil jij ook visitekaartjes laten maken? Neem dan zeker even een kijkje bij DrukZo. Ik ben super blij met mijn nieuwe kaartjes! Wat vind jij er van?

handtekeninglichtroze