Een tijdje geleden hat het merk DRKS een bloggers oproep op Facebook geplaatst. En nu een paar weekjes later kreeg ik een ontzettend leuk pakketje thuis. En ik kan al verklappen dat het echt allemaal prachtig is! Lees je mee? 

Miriam Derksen is de founder & designer van DRKS, zij ontwerpt alle sieraden en accessoires zelf. Wat grappig is om te weten is dat ze eigenlijk advocate is! Tijdens het ontwerpen houdt ze altijd rekening met de draagbaarheid, uitstraling en authenticiteit. Wat mij vooral opvalt is dat elk item echt pure glamour uitstraalt zonder dat het too much is.

IMG_3778

Wat leuk van DRKS hé? Ze hebben een persoonlijk briefje in het doosje gedaan!

Lieve Jamey,

Deze DRKS items zijn met veel liefde gemaakt. 

We hopen dat je er blij mee bent! 

Lots of love,

DRKS

IMG_3779

Ik ontving twee prachtige armbandjes. Een mooi basic wit armbandje wat perfect overal mee te combineren is. Het armbandje heeft een mooi luxe sluiting en is erg stevig. Zelf combineer ik graag verschillende armbandjes en omdat dit een mooi neutraal armbandje is kan dat ook echt perfect!

IMG_3783

ROYAL FELT KATE GRIJS

De armband is gemaakt met zoetwaterparels, Preciosa kristal en silver lined glaskraaltjes. Het is daarom ook zeker niet een goedkoop armbandje. De Royal Felt Kate kost maar liefst €109. Maar het is echt een beauty. Het leuke is dat je het lint ook kan verwisselen met een witte lint of schakeltjes. Dit zou echt een sieraad zijn die ik op mijn bruiloft zou dragen.

IMG_3777124

THE LUCKY ONE

Dit mooie witte armbandje is perfect om los te dragen maar ook om te combineren met andere armbandjes. Je voelt aan het gewicht alleen al dat het echt een kwaliteits arbandje is. The lucky one kost €44,90.

IMG_3780

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe pareltjes en zal ze met heel veel plezier dragen. Voor meer mooie armbandjes, kettingen en oorbellen neem zeker een kijkje bij DRKS!

Nieuwehandtekening