IMG_2837

Ik mocht een uit de nieuwe collectie van Just.D een prachtige armband uit kiezen van Lucard. Natuurlijk wist ik gelijk al welke het ging worden. Ben je benieuwd welke het geworden is? Ik laat het je zien!

Sinds kort is er weer een nieuwe sieradencollectie bij Lucardi te vinden. Deze collectie heet Just.D daydream en bestaat uit prachtige armbanden en kettingen die je zelf samen kunt stellen. De sieraden zijn er in zilverkleurig en in rosé goudkleurig staal en aan elk sieraad kun je een mooi symbool of een speciale letter hangen.

IMG_2833

Just.D daydream

De Collectie bestaat uit prachtige slavenarmbanden en kettingen die je zelf kan samenstellen. Je kunt er namelijk een symbool of letter bedeltje aan hangen en ze zijn er in zowel zilver als rosé goud. Zo heb je bedeltjes met een klavertje vier, hartje of bijvoorbeeld een infinity teken. Aan de achterkant van dit bedeltje staat ook nog een schattig tekstje waardoor het toch erg persoonlijk oogt.

IMG_2827

Ik heb zelf gekozen voor een armband met het hartje. De armband heeft een handige klik sluiting waar ik zelf enorm blij mee ben! Nou hoef ik mijn vriend tenminste niet te vragen om mij te helpen met de sluiting! De armband is erg stevig en valt mooi om mijn pols. Het is echt een top toevoeging voor elke outfit!

IMG_2830

De armband die ik heb gekozen is de Just.D armband rose hart/love kristal. De armband is niet heel goedkoop, hij kost maar liefst €69,99. Gelukkig hebben ze nu een leuke korting bij Lucardi en kost hij maar €62,99!

Nieuwehandtekening