Sinds iets meer dan twee weekjes heb ik een nieuwe telefoon. Namelijk de iphone 6 plus! Vandaag iets meer over mijn bevindingen.

IMG_4197

Ik heb heel lang geleden een Iphone 3 gehad. Omdat ik totaal niet overweg kon met Itunes heb ik daarna gekozen voor een android toestel. Nou mocht ik eindelijk deze maand mijn abonnement opzeggen bij Telfort (ja eindelijk!! want ik heb daar 2 jaar VEEL te veel betaald en heel erg veel problemen gehad!) en ben daarom gelijk gaan rond zoeken naar een toestel.

In eerste instantie had ik mijzelf voorgenomen om een Samsung Galaxy S6  in het goud aan te schaffen. Maar toen ik bij de KPN winkel stond met dat toestel in mijn handen kon ik wel janken. Wat een vreselijk lelijk ding! Hij zag er enorm plastic en kwetsbaar uit en met mijn klunzigheid is dat natuurlijk niet handig. Dus moest ik verder kijken naar een ander toestel en kwam ik uiteindelijk op de Iphone 6 Plus uit.

IMG_4213

De reden dat ik gekozen heb voor zo’n groot toestel is omdat ik graag alles op een groot scherm lees. En tja, de iphone 6 is gewoon wat klein voor mijn doen. De keuze was dus snel gemaakt! Hoewel ik nogsteeds geen fluit begrijp van Itunes is mijn zusje inmiddels een ervaren iphone geek dus die helpt me gelukkig hierbij. En voor muziek heb ik spotify (in mijn abbo) dus daar hoef ik me ook niet druk om te maken.

Zoals ik al vertelde ben ik best wel een kluns. Ik laat wel eens mijn telefoon vallen, gooi hem in mijn tas tussen sleutels en andere crap en helaas kan een telefoon daar niet altijd goed tegen. Om die reden is het dus van levens belang (voor mijn lieve telefoontje) dat er een goed hoesje om heen zit. Gelukkig zijn er voor de Iphone 6 plus al best veel hoesjes en had ik enorm veel keuze.

IMG_4200

Voor mij was het belangrijk dat het niet alleen mijn telefoon zou beschermen want tja, zeg nou zelf. Het oog wilt ook wat! Gelukkig kwam ik al snel uit bij HoesjesDirect.nl en mocht hier een prachtig hoesje uitzoeken. Het hoesje die ik heb gekozen is van Case-Mate. Namelijk de Case-Mate brilliance champagne gold.

IMG_4210

Is het niet een plaatje?! Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie had gedacht dat ik wel aan mijn kleding zou blijven hangen maar gelukkig is dit absoluut niet het geval. De steentjes zijn goed afgewerkt waardoor het redelijk glad aanvoelt. Wat wel jammer is is dat het een redelijk zwaar hoesje is. Maar hè, dat zien we maar als een stukje exercise! De prijs van dit Case-Mate hoesje is €49,95. Best duur dus. Maar het is het 100% waard. Het hoesje bestaat uit twee delen, de rand en de achterkant. Deze klik je in elkaar waardoor je telefoon geen kant op kan en dus ook optimaal beschermt is en blijft! Perfect voor een lomp iemand als mij!

IMG_4209

Inmiddels is de iPhone 7 Plus met abonnement uit , de verbeterde versie van de iPhone 6 Plus.

Winactie!

Speciaal voor 2 lezeressen van Beauty Unboxing mag ik 2 kadobonnen t.w.v. €15 euro per stuk weggeven!

Wat moet je er voor doen?

– Volg Beauty Unboxing en RRCommerce op Facebook
– Laat even via een reactie weten welk hoesje je zou halen als je wint

De winactie zal lopen van 20 mei tot 3 juni. De winnaars zullen via mail op de hoogte worden gesteld.

handtekeninglichtroze
Het Case-Mate iPhone hoesje uit deze review is beschikbaar gesteld door de webwinkel HoesjesDirect.nl. Bij deze webwinkel vind je telefoonhoesjes voor alle merken telefoons en tablets. Ze hebben het grootste assortiment iPhone hoesjes in Nederland, en daarnaast ook velen hoesjes voor andere merken en modellen.