Ieder jaar kijk ik op 1 januari naar mijn horoscoop. Wat gaat er komen, wat kan ik verwachten en wat zullen mijn doelstellingen zijn voor het nieuwe jaar. Dit keer wil ik het ook graag met jullie delen. Lees je mee?

Volgens de sterren heeft de Leeuw een horoscoop in 2017 die zich in de eerste helft van het jaar meer focust op relaties. Echter kunt u ook succes ervaren in uw carrière.

Dit kan wel eens gaan kloppen. Ik ben samen met Judith het bedrijfje Jumey gestart waarbij we een hele hoop nieuwe relaties opdoen. Zowel met bloggers als met leuke opdrachtgevers. Dit is nu in een paar maanden al vrij succesvol, maar het zou me niets verbazen als dit nog veel en veel succesvoller gaat worden!

Probeer zaken niet te hard te pushen. Probeer, in plaats daarvan, vrede te hebben met het feit dat u niet altijd over alles volledige controle hebt. Wanneer u hier achter bent gekomen, zult u zich veel beter voelen en hoeft u niet meer in stress te leven. Let ook goed op uw gezondheid, onderschat een verkoudheid niet.

Niet pushen, poeh dat word lastig. Ik ben namelijk een persoon die echt ergens met volle overgaven tegen aangaat. Ik ben wat dat betreft ook altijd wel iemand die controle wilt hebben over wat er gebeurt en dat is best lastig soms. Zo hebben Bram en ik een kinderwens, maar word ik nu al gestoord van het wachten en de onzekerheid. Allemaal onnodig want het levert alleen maar stress op.

horoscoop

De leeuw met een bestaande relatie zal merken dat uw kwetsbare opstelling een positief effect heeft op uw relatie en u voelt u hierdoor sterker staan in de maatschappij.

Oeh, kwetsbaar opstellen. Dat is best een lastige opgaaf! Om mezelf te verdedigen zet ik juist liever altijd een muur op. Maar hé het is een nieuw jaar, tijd om mezelf voor nieuwe dingen open te stellen! Wie weet wat er allemaal op ons af komt in de toekomst!

Ik vind het altijd heerlijk om mijn horoscoop door te lezen aan het begin van het jaar. En wat ik al helemaal leuk vind is als er bepaalde dingen van uit komen! Ik ben benieuwd hoe 2017 zal gaan verlopen.

Lees jij ook wel eens je jaar horoscoop?

Handtekening Jamey