Iedereen heeft zijn favoriete lakjes. En deze veranderen natuurlijk elk seizoen. Dat heb ik zelf natuurlijk ook! Vandaag laat ik jullie daarom mijn favoriete herfst nagellakjes zien. Kijk je mee?

IMG_3695

Een absolute herfst kleur is natuurlijk paars. Toevallig had ik nog een hele mooie paarse lak liggen van Morgan Taylor in de kleur Lust Worthy. Morgan Taylor is een vrij nieuw merk in Nederland en is onder andere te koop in de webshop van Morgan Taylor. Een lakje van MT kost €12,95 en is dus niet heel erg goedkoop. Persoonlijk vind ik het kwastje niet erg fijn, hij is namelijk erg dun waardoor je snel strepen krijgt.

IMG_3667

Een van mijn andere favoriete is Petra van het merk Zoya. Helaas is Zoya niet heel makkelijk te vinden in Nederland maar dat neemt niet weg dat het echt een hele fijne lak is. Dit is eigenlijk een lastig te plaatsen kleurtje. Het is een beetje een bruin/paars tintje maar heeft ook een beetje een grijzige look.

IMG_3674

Dit lakje van Nail Perfect heet 016 Stormy Dark. En zoals de naam al zegt is het inderdaad een wat donkerder lakje. Het is een hele mooie bordeaux rood lakje maar helaas dekt hij niet heel erg goed dus moet je wel meerdere laagjes aanbrengen.

IMG_3669

en dan heb ik een mooie combi gemaakt met 2 van mijn favorieten Sephora By OPI lakjes. Ik ben gek op wat neutralere tinten en heb vaak grijs kleuren om me heen. Daarom liep ik ook gelijk warm voor de Break a leg-warmer! Het is een mega goed dekkende muis grijze lak met een heel fijn breed kwastje. Om het net even wat specialer te maken heb ik Justa Pinch of Glitter op mijn ring vinger gedaan.

IMG_3683

 

Valt het je ook zo op dat mijn nagels zo mooi glimmen? Dat komt omdat ik tegenwoordig Seche Vite gebruik als topcoat. Deze lak word echt door alle grote nail bloggers aanbevolen omdat hij zo super snel droogt en ontzettend mooi glanst. De Seche Vite Topcoat is onder andere te koop bij Nailproduct.nl en kost nu maar €5,80! Inslaan dus!

IMG_3704

Dit waren mijn herfst favorieten, wat is jouw favoriete herfst kleur?

Nieuwehandtekening