Mijn wenkbrauwen zijn helaas altijd mijn zwakke punt geweest. Wimpers, lippen, de rest van mijn gezicht, allemaal geen enkel probleem. Maar iets waar ik gewoon niet goed in ben zijn mijn wenkbrauwen opmaken. Vandaag laat ik je graag mijn beste pogingen zien met mijn nieuwe brow producten van de Etos. Kijk je mee?

Zoals ik al zei heb ik met mijn wimpers nooit veel moeite. Ik heb namelijk wimperextentions en hoef dus niet dagelijks te klooien met mascara en wimperkrullers. Ik sta gewoon op met standaard lange en gekrulde wimpers. Toch miste ik wat, en dat zijn mijn wenkbrauwen. Dit merkte ik vooral op na de fotoshoot met Team Kappers. De visagiste had mijn wenkbrauwen toen erg mooi getekend waardoor mijn gezicht naar mijn idee gelijk meer uitstraalde.

Natuurlijk heb ik goed opgelet toen ze dit deed en wat ze gebruikte. En van mijn lieve vrienden bij Etos kreeg ik het perfecte setje om mijn wenkbrauwen mee op te maken! Ik ontving 3 producten. het Eyebrow pallete, een brow brush en de brow gel.

brow

De reden dat ik zelf blijer word van een poeder dan een potlood is dat een potlood gelijk heel hard over komt. Met een poeder kun je het wat zachter houden. Maar heb je nou een potlood die perfect aansluit bij je haar kleur kan je wel heel goed je wenkbrauwen bij tekenen door hele kleine haartjes te tekenen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het eyebrow palette bestaat uit 3 tinten. Persoonlijk vind ik ze wel erg licht. Maar omdat ik mijn wenkbrauwen nooit zo heftig wil opmaken is dit voor mij prima. Ik breng de poeder aan met de brow brush. Deze vind ik fijner dan het bijgeleverde borsteltje omdat die zo klein en kort is.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De wenkbrauw gel gebruik ik voornamelijk om de langere haartjes op zijn plek te houden. Het zorgt er voor dat je haren mooi strak blijven zitten zodat je wenkbrauwen altijd “on fleek” zijn! Nou heb ik ook verhalen gelezen en gehoord over wenkbrauw gels die helaas wat schilferen, gelukkig is dat met deze brow gel van de Etos absoluut niet het geval.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog steeds geen on fleek wenkbrauwen kan maken, maar goed oefening baart kunst! Alle producten die ik heb laten zien zijn te koop bij de Etos.

img_1684

Ik ben erg benieuwd, welke wenkbrauw producten gebruik jij om je wenkbrauwen on fleek te krijgen?

Handtekening Jamey