Heikotel am Stadtpark Hamburg 1

Een tijdje terug hebben wij een overnachting gehad in het Heikotel am Stadtpark in Hamburg. Een heerlijk hotel, in een prachtige stad! In dit artikel laat ik je foto’s zien van het hotel, vertel ik meer over wat wij in Hamburg hebben gedaan en geef ik mijn eerlijke mening over de stad. Lees je mee?

 

Heikotel am Stadtpark Hamburg 1

Heikotel am Stadtpark Hamburg

Het hotel ligt dichtbij het centrum van Hamburg, wat natuurlijk super fijn is! Je kunt vanaf het hotel met de metro naar bijvoorbeeld het centrum, de haven of het station. Onze kamer was netjes en voorzien van alle gemakken. Een fijn bed, opbergruimte en heerlijke douche. Ook het ontbijt in de ochtend was erg lekker! Een perfecte uitvalbasis voor een overnachting om Hamburg te leren kennen, wij zouden hier zeker terugkomen!

Wat te doen in Hamburg?

Zelf hebben wij een aantal dingen gedaan in Hamburg. Allereerst zijn we het oudere gedeelte gaan bezoeken, vlakbij de haven. Een fijne plek om rond te lopen en er is genoeg te zien! Hier zijn veel oude gebouwen en natuurlijk is de haven al indrukwekkend om te zien. Daarnaast zijn wij ook in het centrum van Hamburg geweest, waar wij heerlijk uit eten zijn geweest en lekker hebben rondgewandeld. Uiteraard heb ik ook nog even gewinkeld bij o.a. de DM, weer even wat voorraad inslaan! Wil je meer tips over Hamburg? Lees dan mijn artikel over waarom ik terug wil naar Hamburg.

Aanrader?

Ik vind Hamburg zeker een aanrader om te bezoeken! Wel moet ik zeggen dat ik de stad ideaal vind voor 1 of 2 nachten, maar langer ook niet. Er is veel te zien, maar dat lukt in deze dagen prima. Je kunt cultuur snuiven, lekker uit eten en er zijn genoeg winkels om te bezoeken! Zeker voor gezinnen of stellen is Hamburg een leuke stad om samen te ontdekken. Meer weten over het Heikotel am Stadtpark Hamburg, kijk dan even op hun website.

Ben jij al wel eens in Hamburg geweest?

Heikotel am Stadtpark Hamburg