Bloggen is voor mij een hobby die toch wel aan het uitgroeien is tot een fulltime job. Het is natuurlijk hartstikke leuk en ik doe het ook met erg veel plezier. Daarom heb ik er voor gekozen om in ons nieuwe huisje een eigen blog office in te richten zodat ik lekker rustig leuke artikelen voor jullie kan blijven schrijven. Vandaag laat ik jullie mijn blog office zien. Kijk je mee?

Een kantoor is natuurlijk niets zonder een bureau. Omdat ik een niet al te grote ruimte heb en nog een leuke secretaire had staan in de garage besloot ik die wit te (laten) schilderen. Mijn lieve moedertje heeft mij hier ontzettend goed bij geholpen. Belangrijk is dat je eerst het kastje goed schuurt voor je hem wit verft! Mijn secretaire heeft best veel opbergruimte wat natuurlijk goed van pas komt. Via marktplaats kan je vaak wel een leuk kastje op de kop tikken en als je een beetje handig bent heb je binnen no-time ook een mooie wit bureautje.

12460080_10153182962886039_1996510452_n

Zoals je misschien wel een beetje kan zien houd ik van een rustige omgeving om in te werken. Ik heb erg veel wit in mijn kamertje gebruikt omdat ik heb gemerkt dat ik mijzelf dan beter kan concentreren. Wilde prints en gekke kleuren vind ik ook erg leuk, don’t get me wrong. Maar als ik bezig ben vind ik het zelf het fijnste om in een rustige omgeving te werken zodat ik ook rust in mijn koppie heb.

12471167_10153182962771039_1541723545_o

Van de super leuke webwinkel Marington mocht ik een mooie nieuwe lamp uitzoeken voor mijn kantoortje. En uiteraard hoe kan het ook anders, deze is wit. Het was niet een hele makkelijke keuze want Marington heeft ontzettend veel leuke hanglampen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een koperen hanglamp omdat dit toch een extra umpf geeft aan de toch wel erg witte ruimte. Naast dat je bij deze webshop terecht kan voor mooie lampen hebben ze ook heel veel prachtige leren tassen. Dus mocht je nog een mooie schooltas of een leuke handtas zoeken zou ik zeker even een kijkje gaan nemen!

Wat vind je van mijn nieuwe blog office?

Nieuwehandtekening