Even geleden ben ik naar Engeland gegaan. Uiteraard heb ik hier ook flink geshopt. Zoals je in mijn shoplog kon lezen heb ik toen ook mijn eerste MAC lipsticks gekocht. Vandaag laat ik ze uitgebreid aan je zien!

mac counter sefridges

Wat was dat moeilijk kiezen zeg. De MAC counter in Selfridges was namelijk echt enorm. Zoveel kleuren, zoveel finishes en allemaal stuk voor stuk prachtig. Ik ben dus ook lekker gaan uitproberen en kwam uiteindelijk bij 2 prachtige kleuren uit. Namelijk de welbekende Matte Mehr en Fanfare. Twee redelijk rustige kleuren die perfect zijn voor dagelijks gebruik.

mijn eerste mac lipsticks

Zijn het geen plaatjes? Ik heb gekozen voor twee dagelijks draagbare kleuren. Ze zijn niet te heftig waardoor het ook niet to much is als je het bijvoorbeeld naar je werk of gewoon op straat draagt. Het maakt gewoon je naturel look mooi af!

MAC – Mehr

swatch mac mehr

Mijn eerste Mac lipstick heeft een hele mooie matte finish maar droogt je lippen absoluut niet uit zoals de meeste matte lipsticks wel doen. Mehr zit in de vaste collectie van MAC en word omschreven als een blauw roze lipstick, persoonlijk vind ik dit niet echt een goede omschrijving. Het is een hele mooie koele kleur. Ik zou zeggen oudroze, wat vind jij? Dit is voor mij echt een lipstick die ik dagelijks kan dragen.

MAC – FanFare

swatch mac fanfare

De tweede lipstick die ik heb gekocht bij MAC was de FanFare. De finish van deze lipstick heel erg fijn, het is namelijk een cremesheen lipstick. Dat wil zeggen dat hij dus lekker zacht en romig is. Hij brengt aan alsof het een lippenbalsem is. Wat ik wel merkte was dat deze lipstick wat minder lang blijft zitten. Waarschijnlijk omdat deze wat “vochtiger” blijft dan de matte lipstick.

Ook verliefd geworden op MAC? Neem dan zeker een kijkje bij Douglas, hier hebben ze namelijk een hele uitgebreide collectie MAC lipsticks. Een lipstick van MAC schaf je al aan vanaf €19,50.

Welke kleur vind jij het mooiste staan?

Nieuwehandtekening