Ik fantaseer er al over sinds ik een jong meisje was. Die ene perfecte dag, een dag om nooit meer te vergeten. Benieuwd hoe ik die speciale dag zou inkleden? Lees dan snel verder!

Als jong meisje droomde ik van een grootse droombruiloft met een mega jurk en een grote roze met witte taart. Als vervoer zou ik dan een prachtige koets hebben met 2 witte paarden. Die bracht ons dan naar een super groot kasteel waar allemaal mooie lampjes in de bomen hingen en als onze vrienden en familie ons zouden opwachten. Nou is die droom door de jaren heen wel een beetje veranderd, maar toch droom ik nog steeds van een romantische bruiloft.

 Erschwinglichen Trending Fotografie Kulissen Hintergründe Backdrops

Datum

Voor mij zou de perfecte trouwdag in Juni zijn. Net voor iedereen op vakantie gaat. Goed weer maar ook niet te warm en natuurlijk lekker lang licht! Omdat ik het wel belangrijk vind om al mijn geliefde vrienden en familie om me heen te hebben op zo’n speciale dag zou ik de droombruiloft wel in het weekend plannen. Een zaterdag zou denk ik dan ideaal zijn.

c6fe749ab2b5c7bc3246f8e4583f0fb3

Locatie

Hier twijfel ik nog over. Ik vind het altijd prachtig om te zien dat mensen aan het strand trouwen. Maar een mooi landgoed zoals Kasteel Hoekelum vind ik ook echt prachtig. Een ding is wel zeker, ik wil graag een buiten ceremonie. Ik vind het prachtig om de natuur om je heen te hebben. Als we voor het strand zouden kiezen zou ik ook lekker op mijn blote voeten willen lopen, heerlijk met mijn tenen in het zand.

26901674354_1265a997aa_b

De jurk

Oh wat lastig. Ik vind zo veel mooi! Maar het zal denk ik ook echt samen gaan hangen met de locatie. Als ik aan het strand zou trouwen zou ik kiezen voor een lossere jurk met een heel romantisch tintje. Bijvoorbeeld met kant, spagettibandjes of juist een hart vorig decolleté. Zou ik op een landgoed trouwen, dan ga ik voor een giga prinsessen jurk. Met een grote sleep en een strapless top.

wedding-dresses-for-a-beach-wedding-beach-wedding-dress-PwGeFY

Bron

Ik ben zo benieuwd wat mijn lieve vriend Bram zou willen. Hij is namelijk niet zo romantisch aangelegd als ik. Maar wie weet brengt dit hem een beetje op ideeen? You can’t blame a girl  for trying toch? Mocht nog leuke tips zoeken voor een Romantische Bruiloft, neem dan zeker eens een kijkje bij Westwing.

Hoe ziet jouw onvergetelijke DroomBruiloft er uit?

Nieuwehandtekening

photo credit: A+P via photopin (license)