Kneipp Cosy Moment

Een van mijn favoriete lijnen van Kneipp is toch wel de Cosy Moment lijn. Het is een ware geursensatie met heerlijke kruidige accenten gecombineerd met sinaasappel! Vandaag vertel ik je meer over Kneipp Cosy Moment, lees je gauw mee?

Kneipp Cosy Moment

Over Kneipp Cosy Moment

Deze lijn van Kneipp is afgelopen winter gelanceerd. De lijn heeft heerlijke warme geur die mijn zintuigen prikkelen en me helemaal in de mood brengen om een avondje helemaal weg te kruipen op de bank. De geur is warm en kruidig waar ik persoonlijk heel erg gek op ben. Er zit wat zoets in verwerkt gecombineerd Macadamia, steranijs en een hint van sinaasappel. De lijn heeft een verzorgende werking door de mix van Macadamia en melkproteïnen .

Kneipp Cosy Moment

Kneipp Cosy Moment Creme Bad

Ik heb al een aantal keren deze heerlijke creme bad getest, zowel voor mezelf al voor mijn dochtertje want ook zei is helemaal gek op deze geur. Merk dat een warm bad met Cosy moment haar heel goed doet voor het slapen gaan. De crème bad schuimt wel iets maar niet te heftig en hoe langer je in bad zit hoe meer het schuim uiteindelijk verdwijnt. Door de romige basis maakt het je huid heerlijk zacht en geeft een intens verzorgend gevoel. Je ruikt heel goed de sinaasappel gecombineerd met steranijs. Dus na een goede bad- sessie ruik niet alleen jij maar ook je hele badkamer heerlijk!

Kneipp Cosy Moment Creme Bad is verkrijgbaar voor €9,49

Kneipp Cosy Moment

Kneipp Cosy Moment Creme Douche

De creme douch is een milde, zachte en romige douche creme. Ik merk dat me huid gehydrateerd word het geeft namelijk achteraf geen trekkerig gevoel. Zodra je de creme douche aanbrengt komt de heerlijke geur vrij. Hij is warm en kruidig maar niet te zwaar.

Kneipp Cosy Moment Creme Douche is verkrijgbaar voor €5,99

Kneipp Cosy Moment

Kneipp Cosy Moment Bodylotion

Na zo’n heerlijk douche of bad- sessie verzorg ik altijd graag nog even mijn huid extra met een bodylotion. Aanvullend op de andere producten is er ook deze bodylotion. De lotion zit vol heerlijke en voedende ingrediënten, die wat extra ondersteuning geven aan een wat droge huid. De bodylotion voelt zacht en romig aan. Als het het aanbrengt trekt het snel in de huid en voelt de huid de gehele dag soepel aan.

Kneipp Cosy Moment Bodylotion is verkrijgbaar voor €9,49

Kneipp Cosy Moment

Conclusie

Deze lijn ga ik zeker weer opnieuw kopen. Het is een winterse lijn maar ik vind deze heel goed het gehele jaar kunnen. Het geeft je huid een boost qua voeding en hydratatie en merk dat het een goede invloed heeft op mijn mood. Het geeft zowel mij als mijn dochter een ontspannen en rustig gevoel en waardoor het ook heel fijn is om toe te passen voor het slapen gaan.

Wat is jouw favoriete Kneipp- lijn?

MET KNEIPP COSY MOMENT