Michael Kors kennen we natuurlijk allemaal van de prachtige tassen. Maar waar ik het zelf ook goed van ken zijn de heerlijke geuren die ze uitbrengen. Speciaal voor de feestdagen is de Michael Kors Midnight Shimmer opnieuw uitgebracht. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Michael Kors introduceerde 2 jaar geleden de Michael Kors Midnight Shimmer Eau de Parfum. Dit bleek zo’n succes dat ze speciaal voor de feestdagen deze geur opnieuw uitbrengen. En trust me, daar worden wij heel erg blij van! Naast de Midnight Shimmer is ook de Twilight Shimmer uitgebracht. Ik had al veel positieve reviews gelezen over de Midnight Shimmer, en was dan ook erg blij toen ik deze zelf uit mocht proberen.

Michael Kors Midnight Shimmer

Voor we het over de geur gaan hebben wil ik eerst even stil staan bij de prachtige verpakking. Alleen het doosje is al prachtig. De flacon komt namelijk in een donkerblauw doosje met gouden letters en details. Wanneer je de flacon ziet gaat je hartje vast en zeker harder kloppen. Want ook deze is echt prachtig vormgegeven.

De flacon is net als de verpakking donkerblauw met goud. Alleen is de flacon ook bezaaid met prachtige gouden glitters. Het ziet er echt prachtig uit en is echt een eyecatcher voor in elke badkamer.

De geur

Midnight Shimmer is een rijke, houtachtige geur bedoeld om de avond op te lichten. Denk aan de perfecte geur voor een avondje uit. In deze geur komen de zachte muskus, jasmijn en vanille noten naar voren die voor een heerlijk zachte sensuele winter geur zorgen.

Topnoten: Kweepeer, Fresia, Jasmijnblaadjes

Middelnoten: Vanilleboon, Amber Hout, Cashmeran

Basisnoten: Mos, Perubalsem, Muskus

Nou had ik natuurlijk al hele goede verhalen gelezen. Maar dat de geur zo lekker was had ik niet verwacht. Het is een wat zwaardere geur waardoor hij perfect is voor de winter. Wat ik erg fijn vind is dat deze geur hoewel hij wat zwaarder is niet overheerst. Daarnaast blijft de geur ook fijn lang hangen. Niet overheersend maar wel erg lekker dus als je maar niet te veel gebruikt.

De Michael Kors Midnight Shimmer (100ml) is onder andere te koop bij Notino.nl voor €75,90. Niet een hele goedkope parfum dus, maar hij is het absoluut waard!