20210308_213045_0000

Mexx Black Woman Eau De Toilette is een geur die al langere tijd verkrijgbaar is. Persoonlijk kende ik hem nog niet en was dan ook heel enthousiast dat ik deze mocht proberen. Deze geur staat vooral voor sensualiteit en is voor de zelfverzekerde vrouw in jou!

Mexx Black Woman

Mexx Black Woman Eau De Toilette

Mexx Black Woman Eau De Toilette is een licht fruitige en frisse geur. De geur bevat een bijzondere samenstelling van pioen, gemberbloesem, zwarte bessen, lotus, peer, abrikoos en cederhout. Deze geur is special ontwikkeld voor de vrouw die zelfverzekerd is!

Mexx Black Woman

Flacon

De flacon is helemaal van glas en heeft een mooie kleur overloop van zwart naar roze toe. Ik vind de flacon ook helemaal bij de geur passen, vrouwelijk en krachtig! De inhoud van Mexx Black Woman Eau De Toilette is 30ml. De flacon word afgesloen door een stevige zwarte dop die goed aansluiten.

Mexx Black Woman

Geur

Ik kan de geur het beste beschrijven als een Oriëntaalse, zoete geur met een houtachtige ondertoon. En dat komt door de sensuele extracten van sandelhout, amber en vanille, op en top vrouwelijkheid dus! Als je hem op spuit is hij eerst vrij sterk maar hij verzacht na verloop van tijd. De geur benadrukt de sensualiteit van de vrouw.

Mexx Black Woman

Mexx Black Woman Eau De Toilette is een geur die iedereen kan dragen, jong en oud. Zelf gebruik ik de geur dagelijks maar merk wel dat ik in de loop van de dag weer wat bij moet spuiten, omdat hij in de loop van de dag wel wat vervaagd. Het is een geur die aanwezig is en voor mij vooral persoonlijk een sensueel en krachtig gevoel heeft. Ik hou sowieso wel erg van Oriëntaalse geuren.

Ben jij al bekend met Mexx Black Woman Eau De Toilette?

 

Mexx Black Woman Eau De Toilette is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €21,49 30ml

 

 

 

Mexx Black Woman pin