Pannenkoeken, chocolade, snoepjes, iedereen heeft wel iets waar ze wakker voor gemaakt mag worden. Voor mij is dat Bami soep. Een lekkere oosterse fastfood maaltijd waarmee je erg veel kan varieren. Maar wat is er nou vervelender dan een hete soepkom die je niet goed kan vasthouden? Of je vingers branden aan de kom? Ik heb er een oplossing voor!

IMG_2647b

Of het nou een tomaten soepje is of een heerlijke kom bami soep. Ik blijf elke keer mijn vingers branden aan die vervelende stenen kommen. En dan nog niet te spreken over het onhandige geklungel op de bank. Bram en ik eten eigenlijk altijd op de bank en zitten daarom al gouw te klooien met de kommen. Nou hé hé daar is nu eindelijk een einde aan! We hebben nu namelijk echt mega gave  maaltijdkommen van Rosti Mepal!

IMG_2652

De maaltijdkom Loomm is denk ik stiekem gemaakt voor de fanatieke soep eters. De kom is echt geweldig! Er zit namelijk een dubbele wand in waardoor de soep lekker warm blijft maar je kom koel blijft! Bye bye verbrande handen! Wat ook enorm handig is is dat er een handvat aan zit waar je duim perfect in past. Zo kan je met 1 hand de kom goed vast houden en met je andere hand lekker eten.

IMG_2670b

Niet geheel onbelangrijk is dat de kom ook in de magnetron kan. Hij is namelijk gemaakt van Keramisch materiaal. Er zit ook een handige deksel bij waarmee je de binnenkom kan afsluiten en je bijvoorbeeld je soepje kan bewaren voor later. De Rosti Mepal Loomm maaltijdkom is er in 6 verschillende kleuren en kost €14,99.

Ik kan inmiddels echt niet meer zonder. Wat is jouw favoriete soepje?

 

Nieuwehandtekening