Matte is hot! En ook Maybelline ziet dit en heeft daarom de Maybelline Vivid Matte Liquid Lip Colours uitgebracht. Ik mocht twee knallers van een kleuren testen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Ik draag eigenlijk alleen nog maar matte lipsticks. Ik was dan ook enorm blij verrast toen ik hoorde dat Maybelline de Vivid Matte Liquid Lip Colours uitbracht. De Vivid Matte Liquid Lip Colours zouden je lippen niet uitdrogen en beloven een velvet finish. Ik kreeg 2 prachtige knal kleuren om te testen.

Maybelline Vivid Matte Liquid Lip Colours

Vivid Matte Liquid Lip Colours

15 Electric Pink

Dit is echt een knaller! Ik hou daar wel van. Niet voor dagelijks gebruik maar voor een speciaal avondje zou ik dit zeker dragen. Je brengt de liquid lip colour heel makkelijk aan met de lipgloss applicator, zeker een plus punt!

Vivid Matte Liquid Lip Colours 2

35 Rebel Red

Nog een knaller! Rebel red is echt een kleur voor de speciale gelegenheden. Hij valt ontzettend goed op en dat merk je ook wel met het aanbrengen. Een klein missertje en je gezicht zit onder haha.

Vivid Matte Liquid Lip Colours 32

De Vivid Matte Liquid Lip Colours brengen makkelijk aan en zijn ook prima te verwijderen met een make-up remover doekje. Alleen vind ik het matte effect wel wat tegen vallen. Ja, je krijgt wel een velvet finish. Maar helaas is het meer een lipgloss dan een liquid lipstick vind ik zelf. De kleuren zijn prachtig en mijn lippen drogen zeker neit uit. Maar ik had eigenlijk een ander soort product verwacht.

Houd je wel van lipgloss en wil je wat meer kleur? Dan zou ik zeker gaan voor de Maybelline Vivid Matte Liquid Lip Colours. De Vivid Matte Liquid Lip Colours zijn te krijgen in 10 verschillende kleuren en kosten €6,99 per stuk. Bij Bol.com zijn ze nu in de aanbieding voor €6,49.

Wat vind jij van de Vivid Matte Liquid Lip Colours van Maybelline?

Nieuwehandtekening