IMG_226154

Hoewel ik zelf wimper extentions heb gebruik ik af en toe voor die extra umpf toch nog wel eens mascara. Maybelline New York lanceert een nieuwe mascara die staat voor een nonchalante, warrige look en ik mag er ook nog eens een aantal voor mijn verjaardag weggeven! Lees dus snel mee!

IMG_2261

De Colossal Chaotic Lash voor sexy messy, dik aangezette wimpers. Maybelline heeft goed nagedacht over een beautystatement: een nonchalante, warrige look is soms sexier dan ‘perfect in control’… en zo’n messy, undone look is vanaf nu ook ‘geoorloofd’. Maar is dat ook zo?

dey4-10279100a_beauty_4cmg_0

Ben ik fan van deze look? Nee niet zo zeer, ik ben nogal netjes ingesteld en als er maar 1 haartje verkeerd zit ga ik gelijk met een borsteltje de boel netjes kammen. Maar ik vind het wel een enorm gafe look voor een avondje stappen of een speciale gelegenheid. Daarnaast hoef je natuurlijk niet perse een messy look te maken natuurlijk.

IMG_2267

Hoe maak je een Messy look

Stap 1 Strijk horizontaal, recht naar boven voor meer volume

03.31.15_maychaoticlash_retouch2_yyv02

Stap 2 Houd de borstel verticaal tegen je wimpers aan en zigzag met het puntje voor een messy effect.

4.02.15_maychaoticlash_fc_lbv01

En guess what! Vandaag is mijn verjaardag, en ja wie jarig is trakteerd! Ik mag per social media kanaal 1 Maybelline Colossal Chaotic Lash weggeven! Dus in totaal ga ik er 4 weggeven!

IMG_2260

Wat moet je doen
♥ Volg mij op een van mijn social media kanalen (Facebook / twitter / instagram)
♥ Deel de win actie op minimaal 1 social media kanaal en zet daar bij #beautyunboxing

Wil jij winnen? Doe dan snel op 1 van mijn social media kanalen mee! De winnaars worden per kanaal bekend gemaakt op 25 augustus!

handtekeninglichtroze