Heb je wel eens iemand verloren? Of heb je iets bijzonders meegemaakt? Ik wel. En ik zocht al een hele tijd een sieraad die mij daar aan zou herinneren. Nou heb je wel Pandora armbandjes en andere bedeltjes maar die zijn vaak belachelijk duur of hebben net niet wat je zoekt. Ik heb nu eindelijk gevonden wat ik zocht, namelijk MaxiBriljant!

maxibriljant  ketting

Maxime van MaxiBriljant is haar sieraden lijn begonnen omdat ze tegen het zelfde probleem aan liep. Ze zocht een leuk sieraad om haar te herinneren aan de moeilijke tijd die ze had overwonnen en dat ze haar diploma eindelijk had behaald. Helaas kon ze nergens iets vinden en kwam ze op het idee om zelf een sieraden lijn te beginnen. En met succes al zeg ik het zelf!

maxibriljant  ketting closeup

De MaxiBriljant sieraden zijn helemaal zelf in elkaar te zetten. Je kan namelijk kiezen uit bizar veel soorten “schuifjes” die je op je hanger kan doen. De pendanten zijn er in 3 trendy kleuren. In het zilver, goud en mijn favoriet rosé. Elk bedeltje heeft een betekenis. Zo heb ik gekozen voor een aantal bedels die passen bij mijn helaas overleden oma. Ik zocht al heel lang een mooi sieraad die zou uitbeelden hoe mijn band met oma was. En zoals je ziet zeggen de hartjes, vleugels en de speciale birthstones genoeg.

maxibriljant  ketting om

De bedeltjes kan je blijven wisselen naar smaak. Je kunt de bedels er op en af schuiven en ook zelf een volgorde kiezen. Zo blijft het altijd passen bij je outfits. Het hangertje komt met een bijpassende ketting. Een compleet setje heb je al voor €17,50 maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een setje samen te stellen. Bedankt Maxime voor de prachtige ketting, het betekent echt heel veel voor mij!

Nieuwehandtekening

samenwerking