Ik geef heel eerlijk toe, normaal koop ik bij de drogisterij niet heel veel make-up meer omdat ik toch meer trek naar de echte high end merken. Toch heb ik een pareltje bij de drogist gevonden met een pigment waar je U tegen zegt! Benieuwd over welk palet ik het heb, kijk dan snel verder!

Max Factor Masterpiece 5

Ik heb het over de Max Factor Masterpiece Nude Pallette in de kleur Golden Nudes. Ik moet eerlijk bekennen dat Max Factor natuurlijk geen budget merk is qua prijs maar omdat je het kan kopen bij verschillende drogisterijen sla ik het (gek genoeg) toch vaak over. Tot ik het Golden Nudes pallet zag.

Max Factor Masterpiece Nude Pallettes

Max Factor Masterpiece 4

Max Factor heeft een drietal nude pallettes ontwikkelt die geschikt zijn voor bijna iedere huid. Of je nou een koele of een warme ondertoon hebt, voor elke huid is er een bijpassend pallet. Ik heb zelf een wat warmere ondertoon. Daar past volgens Max Factor het Golden Nudes pallet het beste bij. Heb je een wat koelere ondertoon hebben ze het Rose Nudes pallet en voor de neutrale huis is het Cappuccino Nudes pallet. Alle palletten bevatten zowel matte als shimmer oogschaduw kleuren. Je kunt er dus zowel dagelijkse looks als avond looks mee maken.

Max Factor Masterpiece 3

Zoals je op de swatches kunt zien is het echt een mega gepigmenteerd pallet. Je hoeft maar heel zacht over de kleur heen te gaan en er komt me toch een kleur op je af! Echt in 1 woord GEWELDIG! De oogschaduws zijn totaal niet korrelig of poederig maar juist heel zacht en romig. Wat echt geweldig is met aanbrengen. Ook blenden de kleuren heel mooi met elkaar zoals je in de look kan zien die ik gemaakt heb.

Max Factor Masterpiece 1

Zoals je misschien wel kunt lezen ben ik enorm enthousiast en ik ga ook zeker de andere palletten aanschaffen. De Max Factor Masterpiece Nude Pallettes kosten €19,95 en is te koop bij diverse drogisterijen.

Heb jij het pallet ook al in de winkel zien liggen?

Nieuwehandtekening