Dit seizoen is het tijd om jouw persoonlijke kracht te ontketenen. Het doel van Make-up studio is om jou je individualiteit te laten omarmen. Ze geven ons het groene licht om fearlessly en authentiek te zijn met behulp van de nieuwe Fall/Winter ‘16/‘17 make-up collectie. Ik heb de twee prachtige matte nude lipsticks uit deze nieuwe collectie ontvangen om te mogen proberen.

Make-up Studio brengt dit seizoen een nieuwe collectie uit genaamd Green Embrace. Zoals de naam al zegt kan je dus denken aan prachtige groene kleuren, een flashy highlighter maar ook prachtige nude lips. Ik mocht de twee prachtige nude lipsticks uitproberen. En gezien ik enorm fan ben van nude lips kun je wel nagaan hoe blij ik was!

Nude Lipsticks 1

De verpakking is zoals we van Make-up studio kennen prachtig matt en zwart. Het valt mij nog steeds keer op keer op hoe zwaar een lipstick van Make-up studio is vergeleken met vele andere lipsticks. De kleuren die ik heb ontvangen staan op de onderkant van de huls en ze heten Edgy Nude en Nude Silhouette. Gezien ik echt een nude lover ben kan ik niet wachten om ze te openen!

Nude Lipsticks 34

De twee tinten nude zijn makkelijk uit elkaar te houden. Zo is Edgy Nude echt een prachtige stoere nude tint. Bijna tegen het bruin aan. Je kan hier zeker een mooie mysterieuze look mee maken.

Processed with VSCO with hb2 preset

De Nude Silhouette is een wat mildere nude kleur die je ook prima voor dagelijks gebruik kunt dragen. De nude tint neigt iets meer naar het roze waardoor je hier hele mooie romantische looks kan maken.

Processed with VSCO with hb2 preset

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je kunt zien zijn de lipsticks enorm goed gepigmenteerd. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de Nude Silhouette. Ik vind de Edgy nude iets té edgy voor mij. Deze zal ik denk ik dan eerder dragen voor een feestje of een andere speciale gelegenheid. De lipstick blijft heel mooi en lang zitten en hoeft bij mij pas na 5 uurtjes bijgewerkt te worden. In combinatie met de Matte lips primer blijft hij helemaal mooi zitten!

De Nude lipsticks uit de Make-up Studio Green Embrace collectie kosten €15,90 per stuk en zijn zowel in de winkels als online verkrijgbaar.

Welke nude lipstick van Make-up Studio vind jij het mooiste?

Handtekening Jamey