Inmiddels ben ik vertrouwd met het merk Maria Galland. De producten doen altijd wat ze beloven en geven mij nét dat beetje extra zekerheid. Sinds kort zijn de nieuwe LE MAQUILLAGE voorjaarsproducten verkrijgbaar. Ze beloven je huid een fris en zomers gevoel te geven en het glow- effect van de huid staat centraal. Vandaag laat ik je de review van Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat zien, kijk je mee!

 

Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat

Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat

99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat 20 (SPF 25)

Allereerst gaat mijn voorkeur altijd uit naar een foundation met een factor erin verwerkt. De zon is zo schadelijk voor de huid. Helaas heb ik hier in het verleden niet veel aandacht aan besteed en daar ondervind ik nu  op 33- jarige leeftijd echt wel de consequenties van. Zo heb ik heb al best wat pigmentvlekken in mijn gezicht en een ouder wordende huid.

99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat is multifunctioneel en geeft de huid een oppepper met het effect van make-up. In dit product zit witte pioen verwerkt dat stimuleert de microcirculatie en laat de huid stralen. Gecombineerd met squalaan beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat

De kleur was voor mij perfect en zodra ik het aanbrengt smelt het mooi samen met mijn huid. 99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat geeft een mooie en natuurlijke dekking. Kleine oneffenheden zijn niet meer zichtbaar en het geeft de huid inderdaad een mooie zomerse glow met een satijnzachte finish.

99 Soin Hydratant Perfecteur Éclat brengt het vochtbalans weer in balans en hierdoor worden kleine rimpeltjes an binnenuit opgevuld en heeft de huid een aangenaam soepel gevoel. De SPF 25 voorkomt huidveroudering door UV-licht.

Soin Hydratant Perfecteur Éclat is verkrijgbaar bij Maria Galland voor €39,00

Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat

Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat

Blush Poudre Duo 518 – Abricot

Blush Poudre Duo 518 Abricot is een asbrikozenkleur die gelijk zorgt voor een mooi frisse uitstraling. Mijn look is nooit af zonder een mooie blush. En deze duo blush is een mooie aanvulling voor mijn dagelijkse make-up look.

Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat

Wat mij direct opviel is dat het pigment erg goed is van Blush Poudre Duo 518 Abricot. Je kan de twee kleuren apart van elkaar gebruiken voor gecombineerd. Ik zelf gebruik de kleur gecombineerd. De blush voelt zijdezacht aan en heeft geen fall-out.

Blush Poudre Duo 518 – Abricot is verkrijgbaar bij Maria Galland voor €35,00

Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat

Hierbij een volledige look waarbij ik Maria Galland Blush Poudre Duo & Soin Hydratant Perfecteur Éclat heb gebruikt. Zoals je ziet is de dekking van Soin Hydratant Perfecteur Éclat neutraal maar dekt toch de oneffenheden die je liever niet wilt zien. De hele dag blijft deze goed zitten. De duo blush heeft een mooie gezonde en frisse uitstraling. Ik heb niet veel nodig om dit effect te bereiken.

Deze twee en meer mooie producten van Maria Galland zijn online verkrijgbaar in de Maria Galland shop

Ben jij bekend met het merk Maria Galland?