Ik ben gek op maskers. Twee keer in de week geef ik mij huid wat extra aandacht. Maria Galland Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask is een wat luxer masker en is vooral voor de wat ouder wordende huid erg fijn. Er zitten werkende stoffen in het masker om het verouderingsproces tegen te gaan!

Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask

Over Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask

Al na een paar minuten zorgt dit verzorgende masker voor een gevoel van frisheid en vitaliteit op de huid, dat wordt geïntensiveerd door de stimulerende geur van grapefruits. Een zeer geconcentreerd vochtcomplex maakt de huid soepel en zacht, de teint gaat stralen en rimpels worden verminderd. Zeer geschikt voor een avondje uit, na de sauna, het solarium of een zonnebad. bron

Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask

De belangrijkste werkstoffen zijn Glycengène met collageen en hyaluronzuur.

Glycengène met collageen

Werkt voor een stevige en gladden huid. In veel anti-age producten word er dan ook collageen toegevoegd.

Hyaluronzuur

Werkt goed om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Het is een stof die ook ons eigen lichaam aanmaakt. Doordat wij ouder worden maakt het lichaam minder hyaluronzuur aan hierdoor ontstaat rimpelvorming, het is dus geen overbodige luxe om ons lichaam via een crème of masker wat extra hyaluronzuur te geven. Het gehydrateerd de huid en zorgt voor het vochtbalans, ook werkt het erg goed tegen littekens.

Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask

Het word aangeraden om dit masker 1 á 2 keer per week te gebruiken. Zelf gebruik ik altijd twee keer per week een maskertje. Ik breng het masker royaal aan op mijn gezicht en hals. Gelijk bij het aanbrengen ruik ik de frisse geur van Grapefruit. Door de geur krijgt mijn huid maar ook mijn andere zintuigen een echte opfrisser. Het masker voelt romig aan. Zodra het masker aangebracht is voelt het verfrissend aan en koel aan.

Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask

In de 15 min. dat ik het masker laat zitten voel ik het langzaam in mijn huid trekken. Na 15 min. zie je eigenlijk niets meer van het masker maar er is nog wel een klein laagje wat je van je gezicht moet verwijderen. Ik veeg het af zonder te spoelen zoals word aangeraden. Nadat ik het masker van mijn gezicht heb verwijderd voelt het echt heerlijk zacht aan, minder vermoeiend en heeft een mooie glow. Vaak heb ik bij gezichtsproducten last dat van een branderig gevoel, maar bij het masker van Maria Galland heb ik hier totaal geen last van gehad.

Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask

Dit masker is echt een verwennerij voor de huid. Na het gebruik heb ik geen last van een trekkerige huid. Ik merk dat mijn gezicht heerlijk zacht aan voelt.

Maria Galland 92 Hydrating Cooling Mask is o.a. verkrijgbaar bij Maria Galland voor €50,95

Ben jij bekend met de producten van Maria Galland?

Handtekening Lonneke

* Ik heb dit product ter review ontvangen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.