Marc Jacobs staat al bekend om zijn heerlijke geuren. Denk maar aan de voorganger Decadence, een heerlijke warme, vrouwelijke geur. En nu brengen ze het vervolg op deze geur uit. Namelijk de Marc Jacobs  Decadence Eau So Decadent. Benieuwd wat ik er van vind en hoe je een jaar lang gratis parfum kunt winnen? Lees dan snel verder.

Is de flacon van Decadence Eau So Decadent niet een plaatje? Je zou denken dat hij bijna het zelfde is als de voorganger Decadence, maar niets is minder waar. Doordat de flacon lichter is van kleur ziet hij er naar mijn idee al gelijk een stuk frisser uit. Of dat ook geld voor de geur zelf is dan natuurlijk ook de vraag!

Topnoten; Nashipeer, zwarte bes, klimop
Hartnoten; Roze lelietje-van-daleni, Magnolia, Jasmijn
Basisnoten; Witte amber, Kasjmierhout, Framboosgloss

Waar de “oude” Decadence geur nog een beetje heftig is vind ik de nieuwe ecadence Eau So Decadent een stuk toegankelijker en lichter. Persoonlijk vind ik dit een all year round parfum. Lekker fris in de zomer maar ook echt prima voor de winter! Mocht je zelf wat meer houden van een zwaardere geur in de winter dan is zijn voorganger echt een aanrader.

Shoptip! – 28 september opent Parfumswinkel een nieuwe parfumerie in Breda!

Het laatste weekend van september word dus een groot feest in Breda. Helaas kan ik er zelf niet bij zijn, maar mocht je in de buurt zijn adviseer ik je zeker om even langs te gaan! Tijdens de Grand Opening kan je namelijk een op maat gemaakt huidadvies krijgen, je laten op maken door top visagisten en zijn er diverse merkspecialisten aanwezig. En natuurlijk zullen er nog veel meer leuke dingen te doen zijn en kun je natuurlijk alle parfum ruiken.


Ook ontvang je een mooi gevulde goodiebag bij aankopen vanaf €50 en maak je daarnaast bij iedere aankoop kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis parfum! Wie wilt dat nou niet!

Grand opening: 28, 29 en 30 september.
Waar: Wilhelminastraat 25, Breda

Ga jij naar de Grand opening van de nieuwe Parfumswinkel?

Handtekening Jamey