Het mooie weer komt er aan! Maar nu komt het probleem, ik heb nog melkflessen! Gelukkig is daar de Marc inbane travel set voor. Het testpanel heeft deze uitgebreid voor jullie getest. Kijk je mee?

3 totaal verschillende dames hebben de Marc Inbane Spray-Tan travel set mogen testen. En dat betekend ook 3 verschillende meningen. Omdat de dames ontzettend uitgebreid verslag hebben gedaan laat ik jullie op deze pagina de verkorte versies van hun review lezen. Mocht je meer willen lezen klik dan op hun naam en lees hun complete review!

Carmen

Het Travel setje van Marc Inbane zat in een mooi verpakt doosje met een kaartje met een persoonlijk berichtje erop, erg leuk! In het doosje zaten ook weer een aantal losse dingen: een handig travel tasje, een kabuki kwast, de spray tan zelf en twee exfoliator maskertjes voor je gezicht. Wat een verwennerij zeg!

Marc inbane travel set 1

Ik ben natuurlijk meteen met het product aan de slag gegaan. Video’s kijken van anderen om te zien hoe zij dit aanbrengen en dan zelf maar eens aan de slag. Eerst ben ik gaan douchen en heb ik mijn lichaam goed gewassen. En daarna heb ik de spuitbus erbij gepakt. Na het sprayen heb ik met de kabuki kwast alles een beetje uitgeveegd. Omdat ik een badjas aan had, zag je op mijn borst, rond mijn nek, een streep van waar de badjas zat. Dit kan je dus mooi uitvegen met de kwast. Hierna heb ik de föhn erbij gepakt en ben ik het geheel zachtjes gaan drogen. Je zag meteen effect. Het is echt een prachtige kleur bruin. Je ziet er niet uit als iemand die veel te vaak naar de zonnebank gaat en je ziet er ook zeker niet uit als de meiden (en jongens) van Jersey Shore. Met de föhn kun je het ongeveer 5 minuutjes droog blazen en hierna kun je eigenlijk alles weer gaan doen.

carmen before en after

Het product is makkelijk uit te smeren en te verdelen over het lichaam. In eerste instantie zie je niet echt verschil, maar als je later in de spiegel kijkt is het er toch wel degelijk. Met behulp van de kwast kun je het product erg goed uitvegen als er iets te harde randen zijn die je niet mooi vindt, waardoor je een mooier verloop creëert. En met de föhn is het binnen 5 minuten droog en kun je doorgaan met je dag. Wat mij betreft, een top product!

Patricia

Toen ik hoorde dat ik voor Beauty Unboxing de spray-tan van Marc Inbane mocht testen, was ik in eerste instantie vrij huiverig. Ik heb nog nooit in mijn leven een kleurtje opgespoten en was dan ook een beetje bang dat ik na gebruik een paar dagen oranje en vol oneffenheden door het leven zou moeten gaan. Gelukkig bleken mijn angsten ongegrond, want dit product heeft mij aangenaam verrast.

Marc inbane travel set 2

Ook ik ontving de Marc Inbane Travel Set. Om een zo mooi mogelijk effect te krijgen ben ik gestart met het gebruik van de hydraterende gezichtsscrub, die tijdens het gebruik ervan zwart werd. Op de site van Marc Inbane is te lezen dat dit komt doordat de absorptiedeeltjes opgebouwd zijn uit natuurlijke koolstof. Mijn huid voelde na gebruik extreem schoon en heel zacht. Na het schudden van de fles heb ik de spray, als spray-tan newbie, eerst op een stuk papier uitgeprobeerd. Een goede keuze, want zoals je op onderstaande foto kan zien komt er tijdens de eerste keer spuiten na het schudden in één keer een flinke hoeveelheid uit. Ik raad je dan ook aan om het product na het schudden niet meteen in je gezicht te spuiten, maar op een plek waar je de spray met de kwast gemakkelijk uit kan vegen, zoals bijvoorbeeld je decolleté.

Spray

Deze Marc inbane travel set heeft mij positief verrast en ik kan hem dan ook aan iedereen aanraden. Hij is met een verkoopprijs van 39,95 euro niet goedkoop, maar de set is het meer dan waard. De spray-tan is zuinig in gebruik (deze kleine bus is goed voor 15 keer sprayen op gezicht en decolleté), zorgt voor een prachtige bruine kleur zonder strepen, die ook nog eens lang (en mooi) blijft zitten. Het product is makkelijk in gebruik en eventuele foutjes en oneffenheden kunnen direct met de bijgeleverde kabuki kwast voorkomen worden. Daarnaast heb je, als het product op is, nog een prachtige luxe make-up kwast en mooie toilettas in je bezit en dat zijn producten die altijd goed van pas komen. Ik ben fan!

spraytan_voor_na

Anne

Ik vind de set een mooie luxe uitstraling hebben en een goed reisformaat. Het was voor mij even wennen (ik heb geen ervaring met dit soort producten) maar toen ik hem eenmaal door had merkte ik dat het een makkelijk en prettig product in gebruik vind en ik er erg tevreden over ben. Ik vond het lastig om de kleur egaal te krijgen maar kwam er uiteindelijk achter dat ik het product te dichtbij hield en dat ronddraaiende bewegingen voor mij beter werkte dan in strepen werken. Ook vond ik het gewoon een beetje spannend om een zelf bruiner te gebruiken omdat ik bang was dat ik oranje of gestreept zou worden, haha, gelukkig was dit toen ik alles door had helemaal niet het geval.

Het resultaat is erg mooi, vooral als je vooraf de Scrub gebruikt. Ik zou dit product zeker bij vriendinnen aanraden (beter nog, ik heb het al gedaan). Voor vriendinnen die dit even willen gebruiken om “bruin” naar een vakantie te gaan of de zomer in te gaan zou ik de Marc inbane travel set aanraden, voor vriendinnen die het hele jaar door lekker bruin willen zijn zou ik de normale/grotere versie aanraden omdat je dan natuurlijk meer product kwijt bent. Ik vind het een fijn en makkelijk product in gebruik en om deze reden zou ik het product zeker aanraden.

marc_inbane_products

Zoals we kunnen lezen is het hele testpanel enthousiast over de Marc Inbane Travel Set! Wil jij nou ook een keer in het testpanel zitten? Meld je dan nu aan voor het testpanel en wie weet mag jij de volgende keer voor Beauty Unboxing producten testen!

Nieuwehandtekening