IMG_28393

Marc Inbane Natural Tanning spray is een super populaire zelf bruiner. Een poosje geleden heb ik ook al kennisgemaakt met de Exfoiliator en nu mag ik ook de natural tanning spray proberen! Lees je mee?

IMG_2839

Het merk Marc Inbane is bedacht door een stel jonge reizigers: Ingo, Bart en Nele. Op het vliegveld bekeken zij voorbijlopende reizigers en al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen en stralender en gezonder uit dankzij hun mooie bruine huidjes. Door het drukke leven van veel mensen en het beperkte aantal zon uurtjes hier in ons kikkerlandje is het voor veel mensen lastig om dat gezonde kleurtje te realiseren.  Om die reden zijn ze Marc Inbane gestart.

IMG_2851

Het luxe travel setje die ik heb ontvangen bestaat uit een super schattig toilet tasje, een natural tanning spray van 50 ml en een hele zachte kabuki kwast. Ook kreeg ik er 2 sachets exfoiliator bij. Ik ben er dus helemaal klaar voor! Het complete setje kost maar €39,95, ik zeg maar omdat een grote fles spraytan even duur is.

IMG_2853

De kwast is echt geweldig. Hij is gemaakt van kunstharen en is enorm zacht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem ook al een keer heb gebruikt voor het aanbrengen van mijn foundation. Het is echt een super super fijne kwast!

Hoe werkt het

  • Schud de fles voor gebruik goed
  • Houd de fles op ongeveer 30cm afstand van je huid
  • Spuit je huid in met een vloeiende beweging
  • Laat het 10 minuten drogen (bij haast gebruik een haardroger)
  • Doe geen lichte kleding aan!

IMG_2852

Ik ben er enorm over te spreken. De teint is niet to much en helemaal niet lelijk oranje zoals je bij de meeste tanning producten krijgt. Het blijft ook prima zitten en vervaagt evenredig. Wat ik zelf erg prettig vind is als iemand anders het voor me doet. Ik vind dit fijn omdat degene die het doet beter kan zien of je alles hebt in gesprayd.

En je gelooft het nooit! Jij maakt nu ook kans op een super de luxe travel set van Marc Inbane ter waarde van €39,95!

IMG_2857

Wat moet je doen

♥ Like de Facebook pagina van Marc Inbane
♥ Like Beauty Unboxing op Facebook
♥ Laat een reactie achter waarom jij zou moeten winnen!

De winnaar krijgt op 14 september een mailtje! Dus zorg dat je je juiste e-mail adres achterlaat. Succes allemaal!

Nieuwehandtekening