Marc Inbane komt dit najaar met een wel heel unieke limited edition van de welbekende Spray Tan. Hij is niet alleen leuk voor de heb maar ook ontzettend leuk om als cadeau te geven tijdens de feestdagen. Ik mag er eentje weggeven! Kijk je mee?

Marc Inbane komt dit najaar met een Limited Edition verpakking voor de natural tanning spray. Een luxe cadeau in een uniek jasje! Kaartjes sturen met de feestdagen doe ik steeds minder. Vroeger stuurde ik iedereen die ik kende een leuke kerstkaart. Inmiddels is dit beperkt naar de familie kaartjes. Zonde eigenlijk want het geeft wel een leuke persoonlijke touch aan de feestdagen.

Marc Inbane LE 1

Toch blijft het leuk om een tastbaar kaartje in je brievenbus te ontvangen. En nog leuker is het om een kaartje met een persoonlijke boodschap te ontvangen. En al helemaal als er een limited edition Amerikaanse brievenbus van Marc Inbane omheen zit!

Even geleden kon je mijn review lezen over de Marc Inbane luxe spraytan travelset. De Limited Edition Mail Box van Marc inbane bestaat uit een natural tanning spray (200ml) verpakt in een mat zwarte Amerikaanse brievenbus. Ook zit er een leuke wenskaart in waar je zelf een persoonlijke boodschap op kan schrijven. De Limited Edition is per direct verkrijgbaar voor €39,95.

Marc Inbane LE 21

Gezien de feestdagen er aankomen mag ik ook een van mijn lieve lezers blij maken met een Limited Edition mailbox van Marc Inbane t.w.v. €39,95!

Wat moet je doen?

♥ Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres
♥ Like de Facebookpagina van Marc Inbane en Beauty Unboxing
♥ Share de winactie op je tijdlijn

Marc Inbane LE 3

De winnaar maak ik over 2 weken bekend!

Wie wil jij graag een persoonlijk tintje in een fles versturen?

Nieuwehandtekening