Wellicht heb je mijn reviews over de Spray-tan van Marc Inbane al wel eens gelezen. Ik ben dan ook enorm enthousiast over hun nieuwste product! Namelijk 3 heerlijke Marc Inbane Bougie Parfumée geur kaarsen. En om het nog leuker te maken mag ik er ook nog 1 weg geven! Lees je mee?

MARC INBANE bougie parfumée

Is het geen plaatje? Ik ben zelf echt gek op geur kaarsen, zeker in de herfst vind ik het heerlijk om ’s avonds een geur kaars aan te steken. Het mooie aan de Marc Inbane Bougie Parfumée vind ik dat de kaars in een hele mooie glazen “pot” zit. Dit staat prachtig bij ons minimalistische interieur en maakt mijn salon tafel helemaal af.

De kaarsen zijn in 3 verschillende geuren verkrijgbaar en daarnaast ook in 2 kleuren. Zo kun je per geur kiezen of je mooi zwart of juist wit glas wilt. Gezien mijn interieur heb ik gekozen voor een mooie witte kaars in de geur Scandy Chic. Dit is een neutrale, unisex geur.

Marc Inbane Bougie Parfumée 2

MARC INBANE bougie parfumée geuren

Pastèque Ananas is een licht zoete geur.
Tabac Cuir is een zwaardere mannelijke geur.
Scandy Chic is een neutrale unisex geur.

Niet geheel onbelangrijk, de kaars gaat ook ontzettend lang mee. De Marc Inbane Bougie Parfumée zou ongeveer 50 uur moeten branden. TIP! knip de lont af tot ongeveer een halve centimeter. Zo krijg je geen lelijke zwarte rook pluimen en blijft de kaars langer mooi.

Marc Inbane Bougie Parfumée

Wil jij ook een mooie kaars naar keuze winnen? Volg dan Beauty Unboxing en Marc Inbane op Facebook en laat even weten welke kaars jij zou willen winnen.

De Marc Inbane Bougie Parfumée kaarsen kosten €39,95 per stuk en zijn te koop op de website van MARC INBANE. Over 2 weken zal ik per mail de winnaar bekend maken, dus laat een geldig e-mail adres achter zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt.

Wat vind jij van een heerlijke geur kaars op tafel in de herfst? Krijg jij het daar ook zo warm van binnen van?

Handtekening Jamey