Tijdens de Coiffure Awards kreeg ik een ontzettend leuke goodie mee naar huis. Namelijk een heerlijke scrub van Marc Inbane. Een onmisbaar zomer product als je het mij vraagt. Meer weten? Lees dan even mee!

Het merk Marc Inbane is bedacht door een stel jonge reizigers: Ingo, Bart en Nele. Op het vliegveld observeerden zij voorbijlopende reizigers en al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen en stralender en gezonder uit dankzij hun zongebruinde huid. Door het drukke leven van veel mensen en het beperkte aantal zon uurtjes hier in eigen land is het voor veel mensen lastig om die stralende en gezonde teint te realiseren.  Om die reden zijn ze Marc Inbane gestart.

Marc Inbane Exfoiliator

Marc Inbane Black Exfoliator is een gezichtscrub die de huid hydrateert en je teint een stralende glans geeft. Het bijzondere aan dit product is de zwarte verkleuring tijdens het gebruik. Eerst is het een transparante “gel” met een paar zwarte korreltjes maar als je het inwrijft word de gel wat zwarter van kleur. Dit komt door de aanwezigheid van kleine absorberende deeltjes die zijn samengesteld uit natuurlijke koolstof. Deze deeltjes verwijderen onzuiverheden zoals vet deeltjes. Daarnaast zorgen deze voor een zeer hoge antibacteriële werking. Dit zorgt ervoor dat de huid effectief wordt gereinigd.

♥ Het hydrateerd
♥ Geeft je huid een mooie glans
♥ Antibacteriële werking
♥ Gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Marc Inbane Exfoiliator back

How to:
Breng een klein beetje Marc Inbane Black Exfoliator na het reinigen van het gezicht aan op een vochtige huid. Wrijf de scrub met de vingertoppen voorzichtig over de huid, in een kleine cirkelvormige beweging. Geef hierbij extra aandacht aan de T-zone en vermijdt de huid rondom de ogen. Afhankelijk van je huidtype kunt je de scrub 1-3 maal per week gebruiken. Ik zelf gebruik het alleen in het weekeind omdat ik dan mijn huid wat meer rust kan geven.

Marc Inbane Exfoiliator open

De foto hierboven is de scrub zonder uit te wrijven. Onderstaande foto is na het inmasseren.

Marc Inbane Exfoiliator uitgewreven

Conclusie:
Na het gebruik van de Marc Inbane Black Exfoliator was mijn huid gelijk een stuk zachter. Met andere scrubs had ik vaak dat mijn huid erg begon te trekken maar dat heb ik nu absoluut niet gehad. Een ander pluspunt vind ik ook dat er best veel in de tube zit. Het is namelijk 75 ml en je hebt maar een heel klein beetje nodig om je hele gezicht goed te reinigen. Voor mij is dit een vast item geworden in mijn beauty ritueel.

Ook enthousiast geworden? Je kan de Marc Inbane Black Exfoliator o.a. bij John Beerens bestellen voor maar €34,95.

handtekeninglichtroze