Make-Up Studio heeft iets super grappigs uitgebracht. Namelijk de Make-Up Studio Glitter lips! Benieuwd hoe dit er uit ziet, en vooral hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Wil je lekker opvallen voor een feestje? En ben je niet bang voor een beetje glitter? Dan zijn de nieuwe producten van Make-Up Studio perfect! Het bekende make-up merk uit Amsterdam heeft namelijk 4 varianten glitters uitgebracht die in combinatie met de bijpassende lipgloss aangebracht kunnen worden. Deze glamour lip sets zijn verkrijgbaar in de kleuren gold, red, pink en nude lips. Ik ontving de nude lips om te testen.

Het setje bestaat uit een paint gloss en de cosmetic glimmer effects welke je over de lipgloss aanbrengt. Ik heb zelf geprobeerd om de glitters met een kwastje aan te brengen maar merkte dat dit minder goed werkte als gewoon aanbrengen met je vingertoppen. Zo kun je het namelijk ook mooi evenredig verdelen.

Make-Up Studio Glitter

Het geeft een ontzettend leuk effect. Maar of ik het nou prettig vind weet ik nog zo net niet. Na een kleine twee uur slijt de glitter echt al af, en daarnaast voelt het ook een beetje aan als een vervelende scrub op je lippen die er niet af wilt. De lipgloss daar in tegen is wel erg fijn. Deze voelt heel romig aan en blijft ook best lang zitten. Het deed me een beetje denken aan de houdbaarheid van een matte lipstick alleen dan met een mooie glans.

Overigens hoef je het voor de prijs niet te laten hoor. Want de Make-up Studio Paint Gloss Sophisticated nude Lips kost slechts € 14,90 en de bijpassende Make-up Studio Glimmer Effects Pearl Star kosten maar € 11,90. Kortom voor een kleine €27 heb je wel een super leuke look voor oud en nieuw of bijvoorbeeld een ander leuk feestje!

De Make-Up Studio Glitter lips zijn te koop in deze winkels maar ook in de webshop.

Wat vind jij van de nieuwe Make-Up Studio Glitter lips?

Handtekening Jamey