Ik heb regelmatig kwijlend de artikelen over Make-Up Studio producten gelezen bij andere bloggers maar nu heb ik eindelijk zelf wat mogen proberen! Namelijk een prachtige nieuwe lipstick uit de Nomadic collectie en de welbekende Banana Powder. Kijk je mee?

Bijna alle reviews die ik heb gelezen over producten van Make-Up Studio zijn ontzettend positief. Ik kon dan ook niet stoppen met grijnzen toen ik hoorde dat ik ook wat mocht gaan proberen. En al helemaal niet toen ik de doos open maakte en er een matte lipstick in zat! Ik heb namelijk een enorme zwakte voor matte lipsticks. Ook zat er een Banana powder in de doos, dat is een hele fijne poeder waarmee je je gezicht kan af-poederen. En wees gerust, hij ruikt niet echt naar bananen hoor!

make-up studio 1

De verpakking van Make-Up Studio is erg strak en heeft een luxe uitstraling door de velvet zwarte verpakking met gouden letters. Aan de binnenkant van de doosjes zit ook een leuke print. Niks op aan te merken dus!

make-up studio 2

De lipstick die ik heb ontvangen heet Gypsy Coral. Dit is een van de nieuwe kleuren uit de Nomadic spring/summer 2016 collectie. Aan de naam te lezen dacht ik dat het ging om een zomerse koraal kleurige lipstick. Echter is dat niet helemaal waar. Hij is namelijk nog best wel donker voor een koraal kleurige lipstick.

make-up studio 3

Het is echt een prachtige donkere nude kleur met een fenomenale dekking. De lipstick brengt heel soepel aan en dekt in 1 veeg. De Gypsy Coral is in de webshop van Make-Up Studio te koop voor €15,90. Naast deze kleur heeft de Nomadic collectie nog een mooie nude kleur, namelijk Nude Humanity.

make-up studio 4

De Banana Powder van Make-Up Studio is ook erg bekend onder vele bloggers. Ik zelf gebruik eigenlijk nooit poeder om af te poederen. Ik maak er altijd een enorme zooi van dus ach, waarom zou ik het dan doen? Nou daar ben ik wel achter gekomen nu. De losse poeder is niet alleen om je make-up langer te laten zitten, maar zorgt er ook voor dat je overtollig talg word opgenomen waardoor je een mooiere matte huid krijgt in plaats van een glimmende huid.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Banana Powder ruikt gelukkig niet naar bananen. Dat dacht ik in het begin wel en dat schrikte mij ook wel een beetje af gezien ik niet van bananen houd. Gelukkig bleek dat ze de poeder zo noemen door de kleur. De poeder is namelijk wat geel van kleur. Maar wees niet bang, dit zie je niet op je huid hoor! De Banana Powder van Make-Up Studio kost €19,90 en is te koop in de webshop.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe lipstick. Inmiddels gebruik ik deze bijna dagelijks. De poeder moet ik nog wel een beetje aan wennen, maar als ik wat meer tijd heb gebruik ik hem voor een mooie matte finish.

Heb jij wel eens producten van Make-Up Studio geprobeerd?

Nieuwehandtekening