makeup

Vandaag laat ik op verzoek van Jamey een overzicht zien van hoe ik mijn make-up stash opberg. Zo geef ik ook gelijk een sneak peak in mijn make-up stash. Sinds ongeveer 1,5 jaar heb ik een aparte kast voor mijn make-up en nagellak omdat mijn oude kastje te klein begon te worden. Inmiddels heb ik mijn collectie gehalveerd waardoor ik nu wat meer ruimte heb maar alsnog zullen jullie het best een flinke stash vinden.

IMG_9583

IMG_9584...

Bovenop mijn kast zie je als een eerste een oranje doek liggen. Dit is eigenlijk een canvas tasje van MAC wat ik ooit bij een event heb gekregen en ligt er eigenlijk een beetje zonder reden. Daarop staat het grootste gedeelte van mijn parfum stash welke redelijk bescheiden is. Mijn favoriet is Si van Giorgio Armani!

Aan de rechterkant zie je mijn kwasten welke ik in twee bloempotjes van de Ikea heb staan. Ik heb de kwasten onderverdeeld in oog en gezichtskwasten. Verder staat er een brush cleanser voor als ik even snel een kwast wil schoonmaken en mijn dagelijkse make-up tasje staat erop waar mijn basics inzitten. Mocht je het leuk vinden om de inhoud een keer te zien dan kun je dit even aangeven in een comment dan ga ik daarmee aan de slag.

IMG_9586.... IMG_9587...

De bovenste en tevens breedste lade heb ik gevuld met lipproducten, mijn favoriete make-up stash item! Ik heb al mijn oude Glossybox doosjes bewaard en daar heb ik alles in onderverdeeld. Op de bovenste foto zie je de grootste trots van mijn gehele make-up collectie, mijn MAC lipsticks. Onderhand heb ik er zo’n beetje 70 van. Deze staan voor een groot deel in lipstickhouders welke ik via EBay heb gekocht. In het doosje achter de MAC lipsticks liggen mijn lipbalsems. Helemaal links liggen al mijn liquid lipproducten en in het midden een bakje met normale lipsticks welke voornamelijk van Essence en Catrice zijn. Ook zitten er een aantal high-end lipsticks tussen van bijvoorbeeld Chanel, YSL, Collitstar etc.

IMG_9588...

Voornamelijk mijn blush/bronzer/highlighter stash is behoorlijk uitgedund waardoor ik nu veel meer overzicht heb. Even ter vergelijking, voorheen had ik voor ieder van deze producten een eigen volle lade en nu passen ze allemaal in één lade. Alnog is het erg veel maar dit zijn wel de producten die ik met veel liefde gebruik. In het linker doosje zitten mijn bronzers en highlighters en in het rechterbakje mijn blushes. Ik heb, vind ik zelf, een goede mix tussen budget en high-end.

make-up stash 6

Het handige van mijn kast is dat er verschillende maten lades in te vinden zijn. Deze hoge lade is ideaal om mijn foundations in op te bergen zodat ik ze staand kan neerzetten. Dit onderdeel van mijn make-up moet ik overigens nog eens goed uitzoeken want ik gebruik, met name bij de basis, veelal toch dezelfde producten. In het bakje achter mijn foundations liggen mijn gezichtspoeders, primers en concealers.

make-up stash 5

De volgende lade bevat oogproducten. In het linker doosje bewaar ik mijn mascara’s, oogpotloden en eyeliners. In het middelste doosje heb ik al mijn mono oogschaduw’s en kleine palette’s liggen. Dit onderdeel heb ik de afgelopen maanden te weten halveren want voorheen had ik hier ook een hele lade vol van. Nu liggen er enkel nog oogschaduw kleuren die ik ook daadwerkelijk gebruikt. Rechts zie je nog wat wenkbrauwproducten en een back-up van mijn Anastasia Dipbrow pomade.

make-up stash 2

In de lade eronder liggen al mijn oogschaduwpalette’s. Ook hierin heb ik een mix tussen budget en high-end. Mocht je het leuk vinden om mijn top 5 palette’s voorbij te zien komen, laat het vooral weten!

make-up stash 1

Als allerlaatste mijn lade met een deel van mijn nagellak collectie. Ik heb naast deze kast nog een aparte kast staan welke grotendeels is gevuld met nagellak. Dit moet ik dan ook echt nog een keer uitzoeken want er kan een hoop weg vermoed ik. Ik wil het proberen te beperken tot één lade zodat ik wat meer overzicht heb.

Hopelijk vond je het leuk om een kijkje in mijn make-up stash te krijgen. Mocht je het dus leuk vinden om delen van mijn make-up gedetailleerder te zien dan kun je dat altijd aangeven, dan ga ik mijn best doen!

handtek ellen