Mádara Wrinkle Smoothing

Wallen en donkere kringen rondom de ogen wie kent ze niet en hoe kom je er weer vanaf? De huid rondom je ogen is kwetsbaar en gevoelig en tekent snel. Daarom is het belangrijk om een goede oogcrème te gebruiken, die je hierbij helpt. Ik heb de afgelopen weken Mádara Time Miracle Wrinkle Smoothing gebruikt en vandaag vertel ik mijn ervaring! Kijk je gauw mee?

Mádara Wrinkle Smoothing

Over Mádara Wrinkle Smoothing

Mádara wrinkle smoothing is een vochtinbrengende, rustgevende crème die de huid rondom je ogen verstevigt en herstelt. Het product beloofd om tekenen van vermoeidheid, kraaienpoten en fijne lijntjes te verminderen. Samengesteld met Mádara’s eigen Cell Repair Bio-Complex en verjongende Noordelijk Berkensap.

Deze oogcrème van Mádara is dermatologisch getest: 35 vrouwen er vaarde onmiddellijk resultaat 97%  ervoer meer comfortabele en fluweelzachte huid. 88% bevestigde zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels. 100% had verbeterde huidhydratatie en gestimuleerde huidgeneratie.

99% van de totale ingrediënten zijn natuurlijk en dierproefvrij! COCERT gecertificeerd. Natural & Organic. Vegan. Cruelty Free. Vrij van Gluten.

Mádara Wrinkle Smoothing

De verpakking

De oogcrème zit in een kleine flacon met een inhoud van 15 ml en is voorzien van een handig pompsysteem. Ik geef voorkeur aan dit soort verpakkingen. Het is namelijk makkelijk in gebruik en hygiënisch en het doseren nauwkeuriger.

Mádara Wrinkle Smoothing

Het gebruik

Je brengt de oogcrème altijd aan op een gereinigde huid. Voor het beste resultaat gebruik je de oogcrème in de ochtend en avond. Ik breng het al kloppend aan rondom mijn ogen en neem ook altijd mijn oogleden mee. Mádarar Wrinkle Smoothing is een heel zacht en fijn product en kreeg met mijn gevoelige huid geen irritaties.

De unieke formule gebaseerd op verjongend Noordelijke Berkensap met 0% water toegevoegd. Berken sap is een revolutionaire vloeistof bewezen om alle hoofdtekenen van zichtbare veroudering te verminderen. Bevat ook MÁDARA’s gepatenteerde CELL REPAIR BIO-COMPLEX die zich richt op collageen formatie, huidstevigheid en bescherming tegen vrije radicalen.

Mádara Wrinkle Smoothing

Conclusie

Na een aantal weken dagelijks Mádara Time Miracle Wrinkle Smoothing gebruikt te hebben, zag ik zichtbaar resultaat. Direct na de eerste keer gebruik voelde de huid rondom de ogen zacht aan en in de loop van de tijd begonnen mijn wallen en donkere kringen te verminderen. Ik kan zeggen dat dit product doet wat het beloofd!

Mádara Time Miracle Wrinkle Smoothing is verkrijgbaar bij Big GreenSmile voor €34,95