Madara Day & Night Cream

Ik heb al verschillende producten van het natuurlijke merk Madara  gebruikt en sinds kort heb ik daar de Madara Time Miracle Age Defence Day & Total Renewal Night Cream aan toegevoegd. Dit merk heeft mijn huid in de afgelopen tijd zichtbaar verbeterd!

Madara Day & Night Cream

Madara Day & Night Cream

Over Madara Day & Night Cream

Madara is een natuurlijk en biologisch merk wat verkrijgbaar is bij Big Green Smile. De oorsprong van het merk ligt in Letland en heeft diverse mooie huidverzorgingsproducten. Letland heeft een grote diversiteit aan bloemen en grassen dankzij hun klimaat. Door de korte zomers kennen de bloemen een korte bloeiperiode. Hierdoor bevatten ze enorm veel actieve bestandsdelen.

Madara Day & Night Cream

Madara Day & Night Cream

Madara Time Miracle Age Defence – Day Cream

De dagcrème van Madara Time Miracle Age Defence is special ontwikkeld om schadelijke invloeden aanzienlijk te verminderen. De dagcrème ondersteunt de natuurlijke collageen, herstelt de huidstructuur en verheldert een vermoeide tint. Vanaf de eerste keer zie je al dat de huid onmiddellijk gladder word en stralend.

de dagcrème is verrijkt met eigen CELL REPAIR BIO-COMPLEX en verjongend Noordelijk Berkensap.

De formule voelt fris en licht aan op de huid en trekt snel in. De crème hydrateert de huid ziet en voelt direct beter aan. Ik gebruik deze dagcrème nu ongeveer 6 weken trouw, en zie ervaar dat fijne lijntjes verminderen en mijn huid steviger aanvoelt.

Madara Time Miracle Age Defence Day Cream is verkrijgbaar voor €47,95 bij Big Green Smile

Madara Day & Night Cream

Madara Day & Night Cream

Madara Time Miracle Total Renewal – Nachtcrème

De nachtcrème is een rijken en voedende vocht inbrengend. De crème hydrateert en laadt de huid op en werkt ’s nachts door om collageen en elastine vezels weer op te bouwen en celprocessen te activeren voor een gladdere, uitgeruste en stralende huid.

De nachtcrème is verrijkt met eigen CELL REPAIR BIO-COMPLEX en verjongend Noordelijk Berkensap.

De formule trekt snel in de huid en laat geen plakkerig laagje achter. De nachtcrème is wat voller als de dagcrème. De geur van deze producten zijn heel neutraal en zacht. Mijn huid voelt de volgende ochtend zacht en glad aan en oogt rustig.

Madara Time Miracle Total Renewal  Nachtcrème is verkrijgbaar voor €47,95 bij Big Green Smile

Madara Day & Night Cream

Mijn ervaring

Ik gaf in het begin al aan dat mijn huid de afgelopen tijd zichtbaar verbeterd is. Mijn huid voelt rustig en gezond aan maakt me echt een stuk zelfverzekerde.  Net als de andere producten van Madara ben ik hierover ook echt heel enthousiast!

Ben jij al bekend met producten van Madara?