Maak jij al geregeld fotoboeken van je kinderen en vakanties? Het is natuurlijk dé manier om herinneringen tastbaar te maken en te bewaren. Wij vinden het heerlijk om ze af en toe door te bladeren en weer oude foto’s te bekijken. Met Once Upon gaat het maken van een fotoboek ontzettend makkelijk! Hoe het werkt? Wij vertellen het je vandaag!

Once Upon

De fotodienst Once Upon is een Zweeds bedrijf en werkt door middel van een app op je smartphone. Alle fotoboeken worden trouwens wel gewoon in Eindhoven gedrukt (op FSC-papier). Met de app kun je onwijs makkelijk jouw foto’s inladen en laten zetten in een prachtig boek. Dit boek kun je vervolgens helemaal personaliseren naar wens, dus je hebt altijd iets naar jouw wensen in huis. Je bestelt het gewoon vanaf je smartphone, tablet of desktop en krijgt het vervolgens mooi in de brievenbus in huis! Het merk staat bekend om haar cleane uitstraling wat betreft de fotoboeken en juist dit is erg mooi.

Gemak

Veel mensen zien vaak op tegen het maken van een fotoboek. Logisch ook, want er worden zoveel foto’s gemaakt dat het echt een uitzoek klusje is. Omdat we veelal de foto’s met onze smartphone maken, is deze Once Upon app mega handig. Je bent zo namelijk meteen op het juiste device bezig en kunt in een handomdraai de gewenste foto’s uploaden. Gemak dient de mens!

Mocht je het fijner vinden, je kunt ook op de webapp via je pc of tablet de fotoboeken maken!

Nieuwe features

Bij Once Upon hebben ze onlangs nieuwe features in de app toegevoegd. Zo kun je nog grotere fotoboeken maken. Voorheen kon je maximaal 150 pagina’s laten maken, nu tot wel 200! Dat is met name handig bij jaarboeken etc., omdat het dan toch vaak over heel wat foto’s gaat. Kiezen hoeft dan ook niet meer, want je zet ze er lekker allemaal met gemak in. Ook is er een nieuw lettertype, genaamd elegant. Dit is bijvoorbeeld erg mooi voor bruiloften, geboortes etc. Het ziet er net wat sierlijker en romantischer uit. Voor de cover kun je nu kiezen voor een nieuwe optie, namelijk een foto boven de tekst. Ook kun de boekomslag vanaf nu in het zwart kiezen. Mooi wanneer je bijvoorbeeld meerdere zwarte items in huis hebt. Op die manier blendt het lekker weg met je interieur en staan je fotoboeken op een stylish verantwoorde manier in je woonkamer te pronken.

Wij gebruiken de Once Upon app al een hele tijd en hebben er dan ook aardig wat boeken al mee gemaakt. Namens het merk mag ik jullie een korting van 25% aanbieden met de code jameynl25. Deze code is 14 dagen lang geldig vanaf 12 mei, dus doe daar je voordeel mee!

tip! Je kunt ook de QR code scannen en gelijk aan de slag.