Love Beauty and Planet

Onlangs is Nederland verrijkt met een nieuw duurzaam vegan verzorgingslijn ‘Love Beauty and Planet’. Dit merk heeft zowel huid als haarverzorgings- producten in diverse lijnen. De producten zijn op natuurlijke basis en daarnaast zijn ook de flessen volledig recyclebaar. Lees je gauw mee naar mijn uitgebreide review?

Love Beauty and Planet

Over Love Beauty and Planet

Love Beauty and Planet is een nieuw, duurzaam vegan merk die een zeer uitgebreide collectie biedt is haarverzorging en huidverzorging. Alle producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Heerlijke en fijne verzorgingsproducten voor een mooie huid, stralend haar en een beetje liefde voor de planeet. DE producten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende lijnen. De flessen zijn zo gemaakt dat ze makkelijk te recyclen zijn.

Love Beauty and Planet

Shea Butter & Sandalwood Oil Body Lotion

De producten uit deze lijn zijn bereid met natuurlijke sheabutter en Australische sadelhout om de huid intensief te verzorgen en te voeden. De lotion heeft een hele zacht warme geur die zeker wel even blijft hangen. Door middel van het pompje kan je het product makkelijk en op een hygiënsche manier doseren. De body lotion voelt romig aan en brengt fijn aan op de huid en trekt snel in. Je huid voelt direct zachter en gevoed aan.

Shea Butter & Sandalwood Oil Body Lotion is verkrijgbaar voor €11,99

Love Beauty and Planet

Coconut Oil & Ylang Ylang Shampoo

De Coconut Oil & Ylang Ylang lijn is bereid met speciale biologische kokosolie uit de Filippijnen en een heerlijke zoete Ylang Ylang uit Moheli. Zodra je de shampoo aanbrengt op nat haar en het goed in masseert komt er echt een heerlijke tropische geur vrij. De shampoo schuimt goed en daardoor krijg ik altijd wel het extra gevoel dat mijn haar goed schoon word. Je merkt dat je haar gelijk gevoed aanvoelt.

Coconut Oil & Ylang Ylang Shampoo is verkrijgbaar voor €8,99

Love Beauty and Planet

Coconut Oil & Ylang Ylang Conditioner

Om je haar behandeling helemaal compleet te maken is er de Coconut Oil & Ylang Ylang Conditioner. Ook hier ruik je de frisse tropische geur goed terug, ik ben er fan van! De conditioner breng ik in voornamelijk aan in de lengte en de punten van mijn haar. Goed uitspoelen en je haar voelt gelijk zijde zacht aan en is makkelijk doorkambaar.

Coconut Oil & Ylang Ylang Conditioner is verkrijgbaar voor €8,99

Love Beauty and Planet

Love Beauty and Planet

Ik vind de producten stuk voor stuk heel fijn werken en ze hebben allemaal zo heerlijke intense geur. Ik ben nu ook heel benieuwd naar de andere lijnen en producten van Love Beauty and Planet. Ik vind het heel goed dat het merk zich bewust is van het milieu en dit ook meegenomen hebben in hun producten, zo zijn de flessen onder andere recyclebaar. De producten zijn bovendien nooit getest op dieren en vrij van siliconen, parabenen en kleurstoffen.

Beauty and Planet zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Love Beauty and Planet