Loungewear voor in huis

Nu we zo veel thuis zitten doffen we ons niet meer zo op als wanneer je elke dag naar je werk moet. Maar om nou onderuit gezakt in je onesie te gaan zitten.. Nee, dat kan anders! In dit artikel laat ik je een aantal prachtige loungewear opties zien zodat je er comfortabel, maar fashionable bij kan zitten!

Het belangrijkste is natuurlijk dat je lounge outfit lekker zacht en comfortabel zit. Maar naast dat het lekker moet zitten mag het er ook zeker modieus uit zien. Wat je vaak ziet is dat “loungewear” een combinatie is tussen een sportkleding en een pyjama. Comfortabel, maar toch in een iets andere vorm. Een beetje het idee van een huispak!

Colourblocking

Neem bijvoorbeeld deze prachtige sweatshirt van BENCH wat ik vond bij LASCANA. Door hem te combineren met een bijpassende sweatpants maak je er gelijk een colourblocking outfit van. Ideaal voor wanneer je lekker thuis blijft, en het ziet er ook nog eens prachtig uit!

De sweaterdress

Wat ook écht super mooi kan staan is een sweaterdress. Lekker warm, comfortabel en wanneer je voor zo’n toffe print als deze gaat kan je ook zeker de plank niet mis slaan. Houd je niet van blote benen (of heb je gewoon geen zin om je benen te scheren?) dan kun je een sweaterdress ook prima combineren met een fijne legging.

Beken kleur

Een van de andere trends die je echt niet mag missen is het matchen van kleur. Denk dan bijvoorbeeld aan een outfit als je hieronder ziet. Een prachtig witte huisbroek met matching lang vest. Het leuke aan deze set is vooral het detail van de rits. Deze is namelijk goud. Staat gelijk een stuk chiquer dan een gewoon joggingpak toch?

Extra tips!

  • Koop je huispak/loungewear niet te groot! Het mag best mooi aansluiten. Wanneer je voor een té grote maat gaat kan het al snel slonzig ogen, en dat willen we nu net voorkomen.
  • Ga voor een zachte stof, dit is het meest comfortabel.
  • Heb je nog jonge kinderen? Dan is het misschien handiger om voor een iets donkerdere kleur te gaan en wit te vermijden.
  • Draag er GEEN UGG’s onder.

Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen. Heb jij nog handige tips? Laat ze dan even achter in de comments.

Loungewear voor in huis