L'Oréal Revitalift Laser 3x

Opzoek naar een goede anti-rimpel verzorging? Dan is L’Oréal Revitalift Laser 3x ook iets voor jou. De Revitalift Laser bestaat uit meerdere producten en ik heb hiervan twee mogen testen. Ik ben een trouwe gebruiken van de producten van L’Oréal en mijn verwachtingen lagen dan ook hoog bij het testen. Lees je snel mee?

L'Oréal Revitalift Laser 3x

Over L’Oréal Revitalift Laser 3x

Op zoek naar anti-rimpelproducten met bewezen effectiviteit? Ontdek de nieuwe L’Oréal Revitalift Laser 3x. Verminderd diepe rimpels, wallen en de grauwe teint en verstevigd de huid zichtbaar! Deze lijn van L’Oréal is klinisch getest. Waaruit kwam dat rimpels echt verminderen. Er word geadviseerd om voor het beste resultaat alle producten uit dezelfde lijn te gebruiken. Ze versterken elkaar namelijk.

In de lijn zit Pro-Xylaan wat helpt om de weefselstructuren te verbeteren die met de leeftijd hun stabiliteit verliezen.

In de volledig lijn zit:

  • Het Laser X3 Serum
  • De Laser X3 Dagcrème
  • Een Laser X3 Nachtcrème
  • De Laser X3 Oogcrème
  • En de Laser X3 Ampullen

L'Oréal Revitalift Laser 3x

L'Oréal Revitalift Laser 3x

L’Oréal Revitalift Laser 3x – Intensieve Anti-Veroudering Oogcrème

De huid rondom je ogen is dun en daar zie je ook de eerste tekenen van ouder worden. Denk aan lach rimpels, wallen en donkere kringen. Daarom is het belangrijk om hiervoor een goede oogcrème te gebruiken.

Intensieve Anti-Veroudering Oog beloofd; Rimpels te verminderen, wallen en de huid te verstevigen.

L'Oréal Revitalift Laser 3x

Het gebruik

Je brengt de crème twee maal per dag aan op een gereinigde huid, rondom de oogcontouren. Ik breng een oogcrème altijd kloppen met mijn vingertop aan en werk van binnen naar buiten.

De oogcrème word snel opgenomen door de huid en je voelt gelijk dat de huid hydrateerd. Ik na langer gebruik merk ik dat wallen zichtbaar minder worden. Rimpels zijn er nog wel maar wat zachter, niet meer zo opvallend.

L'Oréal Revitalift Laser 3x

L'Oréal Revitalift Laser 3x

L’Oréal Revitalift Laser 3x – 7 dagen kuur Peeling Effect Ampullen

Ik gebruik graag ampullen. Deze bevatten een veel hogere concentratie dan een serum en werkt daarom ook veel efficiënter. Je breng 1 ampul aan in de avond op een gereinigde huid. Ik breng het al deppend aan. Let op dat je hierbij de oogcontouren vermijd.

L'Oréal Revitalift Laser 3x

De formule is doorzichtig en is ruikloos. Zodra je dit aanbrengt op de huid trekt het echt binnen enkele seconde in. De ampullen geven je huid echt een boost. Je merkt gelijk dat je huid hier van opknapt en beter van gaat uitzien. De huid voelt zelf na 7 dagen gebruik iets steviger aan.

L'Oréal Revitalift Laser 3x

L’Oréal heeft me zeker niet teleurgesteld in tegendeel, ik ben verrast door heft effect. Je zit bij de ampullen na 7 dagen al verschil en dat voel je ook. En de oogcrème voelt fijn en zacht aan en maakt de huid iets strakker. Heeft jouw huid meer aandacht en verzorging nodig en ben je opzoek naar een goede anti-rimpel lijn, kan ik je de L’Oréal Revitalift Laser 3x aanraden.

L’Oréal Revitalift Laser 3x