Een goede haarverzorging is onmisbaar, zeker wanneer je jouw haren regelmatig een kleurbehandeling geeft of styled met haartools zoals een föhn en krul- of stijltang. Wanneer dit laatste het geval is heeft jouw haren soms wat extra verzorging nodig. Kies dan voor haarherstellende producten, zoals de L’Oréal Professionnel Absolut Repair lijn. De lijn bestaat uit drie fijne producten voor een complete haarverzorging.

L’Oréal Professionnel Absolut Repair

De L’Oréal Professionnel Absolut Repair producten zijn speciaal ontwikkeld voor breekbaar en zwak haar. Haar wat dus echt een boost aan verzorging nodig heeft. De producten hebben namelijk een herstellende en versterkende werking, waardoor het haar sterker wordt. Ook droog, pluizig en onhandelbaar haar wordt hier heel blij van, want het haar wordt zachter. Nog een fijn pluspunt: het ruikt heerlijk!

L’Oréal Professionnel Absolut Repair shampoo

Jouw wasbeurt begint uiteraard met de shampoo. Deze shampoo is ideaal voor beschadigd haar, want het versterkt verzwakt haar en laat dof haar weer stralen. Hoe het precies werkt? Je haar bevat van nature bepaalde vetten die jouw haren laten glanzen. Door het stylen en föhnen gaan deze vetten verloren, waardoor je dof haar krijgt. Een hittebeschermer voorkomt dit dikwijls. Deze shampoo herstelt deze vetten in je haren, waardoor je haren weer als nieuw voelen! De shampoo komt in een flacon van 300 ml. en kost €11,95.

L’Oréal Professionnel Absolut Repair masker

Na de shampoo is het tijd voor het masker. Wist je dat je een masker altijd als tweede stap na je shampoo gebruikt? Ik deed dit vroeger altijd verkeerd en gebruikte eerst een conditioner en dan pas een masker. Een conditioner sluit de haarschubben en is dus altijd de laatste stap. Wanneer haarschubben sluiten heeft het aanbrengen van een masker natuurlijk niet meer zoveel effect. Na de shampoo dus! Dit masker sluit perfect aan bij de shampoo, want het heeft dezelfde werking. Het maakt het haar zachter en sterker. Tevens bevat het een UV-filter om het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Top ook weer voor de zomer! Het masker komt in een pot met een inhoud van 250 ml. en kost €12,95.

L’Oréal Professionnel Absolut Repair conditioner

Na het masker gebruik je de conditioner. Hiermee sluit je de haarverzorgingsbeurt dus af en sluit je, zoals al eerder vermeld, de haarschubben. De conditioner werkt nog een beetje door op voeding en herstelling van het haar. Na het afspoelen merk je meteen de zachtheid en ik heb het gevoel dat mijn haren wat sneller drogen tijdens het föhnen. Gebruik overigens ook hierna altijd een hitte bescherming, om zo die vetten in het haar te houden en die glans te behouden. De conditioner komt in een tube van 200 ml. en kost €17,95. Ben jij al bekend met deze L’Oréal producten?