9D5QR_eyh40TWr-xOqH22nkzb-Q9T5UhMIcfVV7inrA,7zC18xGlH0AW7vS1bDnIrkdS1kJekkS82rLu0V4-F9wVorige week ben ik weer een dagje op pad gegaan met mijn vriendinnetje Judith van PinkPress. Dit keer zijn we samen gezellig naar een Beauty Persevent geweest! Namelijk het 4 in 1 Launch event met L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier, essie. Natuurlijk hebben wij een hele leuke dag gehad en ik neem jullie graag nog even mee!

Het event was in hartje Amsterdam dus we zijn lekker de auto gaan parkeren bij de Bijenkorf en hebben nog even wat foto’s gemaakt op de Dam. Wat een hoop toeristen blijven het toch hé? Toch blijft het een prachtige stad en vind ik het ontzettend romantisch om al die duiven te zien op de Dam.

L’Oréal Paris

Uiteraard hebben we vanalles mogen proberen. Ik ben zelf niet de grootste fan van olie basis producten omdat mijn huid daar altijd zo vet van word en ik het idee heb dat het niet goed intrekt. Maar dat is bij deze creme niet het geval!

Wat erg leuk was was dat je een lipstick kon laten graveren met je eigen naam er in ter ere van de Color Riche lijn 30 jaar bestaat! Ik heb gekozen voor een leuke roze lipstick en Judith voor een rode.

Essie

Helaas had ik glitter nagellak op en wouden de dames van Essie zich daar niet aan wagen (begrijpelijk want het is een hel om er af te krijgen). Dus Judith heeft dit keer haar nagels laten lakken.

En nog veel meer!

Hopelijk heb je een beetje een indruk gekregen van het persevent van L’Oréal. Wij hebben er een super leuke dag gehad en een hoop nieuws mogen zien (helaas mogen we nog niet alles bekend maken maar als het zover is horen jullie het gelijk!). Ook werden we niet met legen handen naar huis gestuurd en kregen we nog een mega volle goodiebag mee!

IMG_1286.JPG

Kortom, een geslaagde dag! Wat is jouw favoriete L’Oréal product?
handtekeninglichtroze