Aloë Vera is voor zo veel dingen te gebruiken, maar het fijnste is deze plant toch echt voor je huid. L’Oréal weet dat en heeft hier mee het perfecte product voor 72 uur hydratatie ontwikkeld. Namelijk de Hydra Genius. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De L’Oreal Hydra Genius is een serum die ervoor zorgt dat je huid goed gehydrateerd blijft. L’Oreal claimt dat dit zelfs 72 uur zou moeten zijn! Dat klinkt behoorlijk goed toch? De verpakking past perfect bij het product als je het mij vraagt. Een mooie glazen frisse verpakking, niet alleen praktisch, maar het staat ook zeker mooi op je wastafel!

L’Oreal Hydra Genius

2 keer zoveel water!

Doordat de Hydra Genius 2 keer zoveel water bevat dan een normale crème zou hij een stuk sneller moeten intrekken. Natuurlijk heb ik dit ook gelijk getest en inderdaad, het trekt heel snel in. Naast dat er veel water in dit serum zit bevat het ook Aloë Vera en Hyaluronzuur. Dit laatste voedt en werkt vocht inbrengend.

L’Oreal Hydra Genius

L’Oreal Hydra Genius

Aanbrengen gaat heel makkelijk door middel van het pompje. Ik zelf gebruik in de ochtend 2 pompjes en soms ook voor het slapen gaan. Maar dit hangt er even van af hoe mijn huid eraan toe is. Nu het zo guur is heeft mijn huid net even iets meer nodig. Soms pak ik daarom in de avond een iets dikkere crème omdat mijn huid dat net even nodig heeft. Toch vind ik de Hydra Genius fijner omdat dit lekker snel intrekt en ook nog eens heerlijk ruikt.

L’Oreal Hydra Genius

Om de prijs hoef je de L’Oreal Hydra Genius zeker niet te laten liggen. Voor €19.99 heb je al een wonderlijk flesje in huis. Er zit overigens 70ml in dus je kunt ook wel even vooruit wanneer je net als mij 2 pompjes per keer gebruikt. L’Oreal Hydra Genius kun je bijna bij elke drogist wel krijgen.

Wat voor een serum vind jij fijn in de avond?

Handtekening Jamey