Nog niet zo heel lang geleden kocht ik een L’Oréal Color Riche Matte lipstick en deze beviel me ontzettend goed. Toen er laatst een actie was dat het 2e product van L’Oréal gratis was besloot ik nog een kleur uit deze lijn te kopen. Vandaag vertel ik of ik deze lipstick ook weer een succes vind.

IMG_0693

De lipsticks van L’Oréal vind ik er altijd ontzettend mooi uitzien, er wordt duidelijk aandacht besteed aan de verpakking. Met name de lipsticks uit de Color Riche lijn vind ik erg mooi. Toen ik ongeveer een half jaar geleden kennis maakte met de kleur Erotique was ik op slag verliefd. Omdat ik de lipsticks van L’Oréal niet heel erg goedkoop vind wacht ik altijd een fijne actie af voor ik tot een aankoop over ga.

IMG_0702.

Er zijn meerdere mooie kleuren te koop uit de matte lijn van L’Oréal en aangezien Erotique een nude kleur is besloot ik dit keer voor een wat meer opvallendere kleur te gaan, nr. 430 Mon Jules.

L'Oréal Color Riche Matte IMG_0696

Mon Jules is een bordeaux rode kleur en ziet er zo op het eerste oog echt prachtig uit. De lipstick heeft een matte finish en mijn ervaring is dat de matte lipsticks van L’Oréal echt ontzettend fijn zijn om te dragen omdat ze helemaal niet droog aanvoelen op de lippen.

De lipstick loopt opvallend spits toe en dit is erg fijn om de lipstick heel nauwkeurig mee aan te brengen. Naarmate je de lipstick vaker hebt gebruikt wordt dit wel iets stomper, althans dat is bij mij wel altijd het geval bij lipsticks.

L'Oréal Color Riche Matte 1

Mon Jules bracht fijn aan en ik vind de kleur echt prachtig! De finish is redelijk matte maar wel een stuk minder dan sommige andere matte lipsticks uit mijn stash. Het voordeel ervan is wel dat de lipstick zeker niet droog aanvoelt op mijn lippen en misschien nog wel het allerfijnst, de lipstick trekt gedurende de dag niet in de lijntjes bij me. Dit is iets wat nog weleens wil gebeuren bij rode lipsticks, ze gaan dan toch op een gegeven moment een beetje “bloeden” langs mijn lip rand en dat doet Mon Jules dus zeker niet. Verder blijft de lipstick, zeker voor een donkere kleur, mooi ondanks ik best veel drink en tussendoortjes eet. Zeker een aanrader als je van rode kleuren houdt.

Het enige nadeel wat ik momenteel kan benoemen is de geur van de lipstick, ik kan het niet echt benoemen maar hij ruikt wat chemisch. Daarnaast zijn de L’Oréal Color Riche Matte lipsticks niet zo goedkoop dus mijn tip is om een aanbieding af te wachten welke er zeer regelmatig zijn bij o.a. Kruidvat en Etos. Ik kocht deze lipstick toen er een actie was dat het tweede L’Oréal product gratis was en dan is de lipstick gelijk een stuk beter betaalbaar. De normale verkoopprijs is 14,99.

Wat is jou favoriete L’Oréal Color Riche Matte lipstick?

handtek ellen