Het allereerste echte testpanel is een feit! Een aantal dames hebben voor Beauty Unboxing een prachtige L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick testen. Vandaag laat ik het testpanel aan het woord. Lees je mee?

L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Bianca 1

Bianca van Pinkit.nl

Ik mocht de L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick in de kleur 304 Ruby Opera testen voor Beauty Unboxing. Dit is een liquid lipstick die makkelijk aan te brengen is, en eventuele foutjes tijdens het aanbrengen kunnen makkelijk verwijderd worden. De kleur is prachtig, diep en vooral intens. Zo op het eerste oog een topper! Alleen na een uur was de binnenkant op mijn lip al helemaal vervaagd, en had ik een echte “rand” op mijn lippen. Voor mij is dit al een reden om deze Liquid Lipstick niet erg vaak te dragen. De verpakking is prachtig, de kleur is erg mooi en glossy, maar qua werking vind ik het helaas geen product die ik zou aanraden. Ik ga dan toch liever voor een liquid lipstick die langer aanwezig is en mooier blijft zitten. Mocht je trouwens snel droge lippen krijgen, deze liquid lipstick droogt totaal niet uit, dat is zeker een pluspunt!

L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire 345

Annette van Ann Ages Gracefully

Zelf ben ik niet zo van de rood-tinten omdat ik vind dat het me niet zo mooi staat maar dit is toch wel een hele mooie kleur. Ik zou de kleur omschrijven als ‘bloedrood’. Het is een lipstick in vloeibare vorm, de houdbaarheid is dus niet zo heel lang en je moet hem wel na 2 a 3 uurtjes even bijwerken. Hij plakt echter niet en voelt prettig aan op de lippen. Helaas trekt hij wel een beetje in de lijntjes. Dat vind ik dan wel weer jammer want met mijn 40+ lippen heb ik daar met vloeibare lipsticks toch best wel eens last van. Als je eerst een potloodje gebruikt helpt dat wel en blijft de lipstick ook wel wat beter zitten.

L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire 4

Sara

Ik ben Sara en ik volg Jamey vanuit België. Ook ik heb de lippenstift van L’Oréal Paris ( 304 Ruby Opera ) gebruikt en wauw! De lippenstift is echt super glad wat ik heel erg leuk vind en het blinkt echt! Daarnaast helpt de lippenstift je lippen ook heel erg zacht te maken. Of het lang blijft zitten? Ja hoor. En na het eten? Na het eten blijft de kleur wel heel goed zitten maar de glans is wel wat vermindert (wat natuurlijk normaal is) de zachtheid voel je nog steeds, en de kleur zie je nog zeer goed. Links zie je mijn lippen dus voor het eten , en rechts na het eten. Zo een heel groot verschil zie je niet, alleen dat het niet zoveel meer blinkt , net zoals ik al had vermeld. Ik vind het alvast een zeer leuke lippenstift!

L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire 32

Stephanie

Heb je de gelegenheid om wat vaker je lippen te stiften, of wil je niet te lang gekleurde lippen, hou je van veel glans en intense kleuren dan is het zeker een aanrader!! Eerlijk? Zelf zou ik deze lippenstift niet kopen. De lippenstift is voor mij veel te glanzend en dat effect is van korte duur. Zelf ben ik iemand die altijd lippenstift draagt en deze niet opeet zoals vele vrouwen wel doen. Ondanks dat was van de glans al snel niets meer te zien en de kleur vervaagde voor mij ook echt te snel. De prijs kwaliteit verhouding vind ik dan ook tegenvallen van L’Oréal. L’Oréal beloofd dat je de lipstick snel en nauwkeurig kan aanbrengen, maar hoe ze dit doen is voor mij een raadsel. Misschien dat dit puur aan mijn lipstick lag, geen idee! De applicator was licht gebogen, zacht en ik vond hem wat lomp. Een strakke lijn kreeg ik natuurlijk wel, maar echter niet zoals L’Oréal mij belooft nauwkeurig en snel. L’Oréal zelf noemt de applicator uniek, misschien voor mensen met uniek gevormde lippen?

L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire 1

Mijn mening over de Liquid Lipstick

Zoals je kunt lezen zijn de meningen over de L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick erg verschillend. Daarom heb ik de lipstick ook zelf even getest. De kleur is echt prachtig, een mooie dieprode tint die erg veel beloofd zo vanuit de verpakking. Het applicatortje doet mij denken aan een lipgloss, maar het formaat juist aan een lipstick. Het aanbrengen gaat vrij makkelijk. Alleen vind ik hem eigenlijk direct al veel te glossy. De lipstick voelt erg plakkerig aan en de kleur is ook niet zo mooi als ik had verwacht. Hij glanst wel heel mooi, maar je ziet erg duidelijk dat je voor een product als deze een potlood moet gebruiken om de randen van je lippen ook mooi te krijgen.

Lijkt het jou ook leuk om voor Beauty Unboxing producten te gaan testen? Meld je dan nu aan voor het testpanel en wie weet mag jij de volgende keer een leuk product testen!

Nieuwehandtekening