L’Oréal heeft vier prachtige lipsticks met bijpassende nagellakjes aan hun assortiment toegevoegd, namelijk de nieuwe L’Oréal Color Riche Collection Exclusive La Vie en Rose lijn. En ik mocht ze allemaal testen! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Het eerste wat mij opviel waren de namen van de lipsticks en lakjes. Allemaal zijn ze vernoemd naar beroemdheden. Doutzen, J.Lo, Julianne en Blake. Allemaal zijn het verschillende tinten roze. Uiteraard zijn de lipsticks en lakjes weer prachtig verpakt. Dit keer een mooie mat zwarte huls met gouden details. Laten we ze allemaal eens van dichtbij bekijken.

Julianne

IMG_3982

Deze prachtige roze lipstick kleur word ook wel Nude Pink genoemd. Het is een perfect kleurtje om dagelijks te dragen. De nagellak daar in tegen is een stuk feller dan de lipstick. Een review over de nagellakjes komt nog een andere keer!

IMG_4021

Doutzen

IMG_3989

De kleur Doutzen word ook wel Fuchsia Pink genoemd. Niet heel gek want zoals je ziet is deze een stuk feller. Het lakje is dus ook een stuk feller. Het matcht echt perfect met de lipstick.

L’Oréal Color Riche La Vie en Rose

Blake

L’Oréal Color Riche La Vie en Rose

Blake zou een Orange Pink tint moeten zijn. Persoonlijk vind ik het toch niet echt oranje ogen. Het is alsnog een hele mooie kleur, maar ik vind hem zelf toch echt roze en niet oranje-achtig.

L’Oréal Color Riche La Vie en Rose

J.Lo

L’Oréal Color Riche La Vie en Rose

Zo in de huls dacht ik echt dat het om een paarse kleur zou gaan. Maar dat valt toch even heel anders uit! Het is een hele felle Magenta Pink kleur. Ik vind hem echt prachtig! Omdat ik zelf niet zo opvallende make-up draag zou ik J.Lo niet dagelijks dragen maar zeker wel op feestjes!

L’Oréal Color Riche La Vie en Rose

Voor iedere vrouw een passende kleur roze, omdat zij het waard is. L’Oréal Paris presenteert haar nieuwe Color Riche Collection Exclusive met een tailor-made pink lipstick voor iedere vrouw, geïnspireerd op de L’Oréal Paris spokespersons en samengesteld door onze color designer Eva Yean om de perfecte match te vinden tussen huidtoon en lipstick. Vrouwelijke, subtiele rozetinten met een matte finish die je lippen laten spreken. Bij elke lipstick is een passende nagellak ontworpen.

Alle lipsticks zijn super goed gepigmenteerd en drogen mijn lippen absoluut niet uit. Ze blijven helaas niet heel lang zitten maar dat maakt ook niet uit want ik werk toch regelmatig mijn lipstick bij.

L’Oréal Color Riche La Vie en Rose

De L’Oréal Color Riche La Vie en Rose lipsticks kosten €14,99,- per stuk en zijn o.a. te koop bij de Etos & de Kruidvat. De hele maand oktober zal L’Oréal 1 euro doneren per verkochte lipstick dus koop ze snel nog en steun stichting Free a Girl!

Wat is jouw favoriete setje?

Nieuwehandtekening