SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het lijkt wel gisteren dat de LookFantastic box van Februari binnen kwam. Vandaag laat ik jullie graag de nieuwste box zien van Maart. Alleen de doos is al prachtig, het kan dus bijna niet anders dat de inhoud net zo mooi is! Lees je mee?

LookFantastic Box Maart 4

Het thema van de LookFantastic box is deze maand #lfexplorer. Look Fantastic neemt ons deze maand mee naar New York, Parijs en Londen met een heel assortiment aan beauty producten. Zoals ik gewend ben van LookFantastic zit er weer een super leuk boekje bij met allemaal informatie over de producten en zit er ook weer een nieuwe Elle bij. Maar genoeg gekletst! Laten we kijken wat er in zit!

LookFantastic Box Maart 3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Codage Moisturising Mask

Codage is een wat luxer merk uit Frankrijk. Dit masker zou er voor moeten zorgen dat je huid goed gehydrateerd word en is daarom ook speciaal voor een droge huid. Ook zou het de celvernieuwing moeten stymuleren en een mooie glans weer terug brengen in je gezicht. Ik ben erg benieuwd en ga het masker zeker een keer proberen! Wel vind ik het een duur geintje want een fullsize verpakking van dit masker kost maar liefst €56!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

First Aid Beauty Ultra Repair Cream

Ook dit is een heel interessant product! Ik heb er namelijk al veel goeds over gehoord op verschillende blogs. Deze cremé zou echt perfect zijn voor droge plekjes op je huid. Ik zelf heb in de winter vaak last van droge plekken op mijn voorhoofd en rond mijn neus, dit mooie sample tubetje komt dus perfect uit en zal zeker goed gebruikt worden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lottie London Shade and Shadow Brush

Wat leuk he! Ik heb nog nooit eerder zo’n schattig kwastje ontvangen in een beauty box! Deze kwast is perfect voor de wenkbrouwen, maar ik vind dit soort kwastjes ook erg fijn voor het aanbrengen van mijn oogschaduw. De Lottie London kwast kost maar €6,95 en is echt heel erg fijn en zacht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Revlon Colorburst Lacquer Balm No. 105 – Demure

Wat leuk, een make-up product in een prachtige kleur! Daar kunnen wij wel wat mee! Ik kreeg de Colorburst Lacquer Balm van Revlon in de kleur Demure. De Revlon Colorburst geeft niet alleen een mooi kleurtje maar zorgt ook voor gehydrateerde lippen door de Kokos en Shea butter. Ook zit er een hitje pepermunt in, dit voel je ook wel een beetje aan de tinteling die je krijgt als je hem hebt opgedaan.

LookFantastic Box Maart 2

Nuxe Crème Prodigieuse Anti Fatigue Moisturising Cream

Een mond vol hé! Het lijkt meer op een hydraterende box dan een trip around the world. Dit is namelijk een luxe cremé voor een vermoeide huid. Daarnaast zou deze creme ook een hydraterende werking hebben. Ook hier weer een sample.

LookFantastic Box Maart LookFantastic Box Maart

Caudalie Micellar Cleansing Water

Kijk dat is altijd handig om te hebben in een sample size. Een cleansing water neem ik normaal niet mee op reis omdat je maar 30ml vloeistof per item mag hebben. Daarom is de cleanser van Caudalie wel echt ideaal om te bwaren voor een volgende citytrip.

LookFantastic Box Maart 1

Emergen-C Energy release & Immunity support

En last but not least twee zakjes vitamine C. Met de griep in omloop kan ik wel een extra vitamine C boost gebruiken. De zakjes doe je in een glas water, even roeren met en klaar is kees!

Dat was de LookFantastic Maart Box alweer! Ik ben enorm blij verrast. Ik heb zelf altijd wel last van een drogere huid en kan daarom merendeels van de box erg goed gebruiken. Ik kan me wel voorstellen dat als je dit niet hebt een aantal producten misschien niet helemaal zullen aansluiten. De LookFantastic box is te bestellen per maand voor €20,45. Mocht je kiezen voor een 3 maanden abonnement, dan betaal je maar €17,95 per box. En wat ook wel erg leuk is is dat alle boxen gratis worden verzonden!

Kan jouw huid ook wel eens wat extra hydratatie gebruiken?

Nieuwehandtekening