SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is al even geleden dat ik de LookFantastic Beauty Box heb ontvangen maar daar is hij weer! Ben je benieuwd en wil je zelf ook graag een LookFantastic Beauty Box winnen? Lees dan snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De LookFantastic Beauty Box is een initiatief van de internationale beauty webshop Lookfantastic.com. Elke maand stellen ze een leuke box samen met beauty producten. Nou hoor ik je denken, waarom zou ik deze bestellen als er in Nederland al zo veel boxen zijn? Nou dat is simpel! LookFantastic is internationaal, dat betekend dat je ook vaak merken en producten voorbij zal zien komen die in Nederland niet altijd bekend zijn. Zo ontdek je natuurlijk veel verschillende nieuwe merken voor een klein prijsje. Maar genoeg gekletst! Laten we kijken wat er in zat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals we van de meeste boxen wel gewend zijn zitten de producten in een mooie stevige doos. Wat ontzettend leuk was dat deze box helemaal roze was. Speciaal voor Valentijnsdag! Helaas kwam mijn box een week te laat, maar dat drukt de pret absoluut niet. Het eerste wat ik er uit haalde was de nieuwste Engelse versie van de ELLE. Erg leuk want die krijg je natuurlijk normaal niet op de mat. Ook zit er een leuk mini magazine van LookFantastic bij. Hier staat onder andere in welke producten er in de box zitten maar ook leuke tips en nieuwtjes.

LookFantastic Beauty Box

Om te beginnen zit er een super schattige sleutelhanger in de box. De sleutelhanger is tegelijkertijd een borstel. Ik heb nog geen leuke sleutelhanger dus deze komt goed van pas! Altijd handig om even je haren te fatsoeneren als je de hele dag onderweg bent.

LookFantastic Beauty Box 8

Daarnaast ook een fijn haar product als je krullen hebt. Namelijk de L’Oréal Tecni Art Hollywood Waves Siren Waves. Dit is een elastische gel-crème die er voor zou zorgen dat je mooie glanzende gladden krullen krijgt. Helaas heb ik hier zelf niet zo veel aan omdat ik mega stijl haar van mijzelf heb. Ik ben er wel enorm benieuwd naar dus ik denk dat dit naar het testpanel gaat!

LookFantastic Beauty Box

Het volgende product is de kleine tube body butter van het merk Bliss. Ik ken het merk zelf nog niet maar een body butter is natuurlijk nooit weg! De geur zou grapefruit + aloë zijn en dat ruik je inderdaad. Het is een lekkere frisse geur en de butter trekt best snel in.

LookFantastic Beauty Box 2

Ook zit er een sample flesje van de Monuspa relaxing Bali Massage & Body Oil. Het is een lekkere geur die ik niet helemaal kan plaatsen. Op de verpakking staat abrikoos, sandalwood en rosewood. Persoonlijk vind ik het niet echt ruiken naar hout of abrikoos maar het is wel een fijne zachte geur. De olie trekt niet zo snel in maar goed dat is ook niet de bedoeling bij een massage.

LookFantastic Beauty Box 6

Ik was zo blij toen ik dit mooie Lord & Berry matte lipstick pencil zag! Ik heb hem al op meerdere blogs voor bij zien komen en nu heb ik hem eindelijk zelf ook! Het ziet er echt uit als een potlood alleen dan wat dikker. Deze lipstick oogt mat en heeft een hele zachte finish. De kleur is echt perfect voor mij. Niet te roze en niet te nude. Binnenkort komt hier een uitgebreide review over.

LookFantastic Beauty Box 7

 LookFantastic Beauty Box 8 9

En als laatste, een prachtig wenkbrauw palletje! Het pallet heet Hi Impact Brows en bevat 4 kleuren. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik niet vaak wenkbrauw producten gebruik maar ik denk dat Ellen jullie vast een uitgebreide review over dit pallet wilt gaan geven!

LookFantastic Beauty Box 10

LookFantastic Beauty Box 11

LookFantastic Beauty Box 12

Ik ben ontzettend tevreden over deze volle box! Vooral de Lord & Berry matte Lipstick Pencil heeft mijn hart veroverd! Nou hoor ik jullie denken, ik wil ook zo’n mooie box! Dat kan, ik mag namelijk een LookFantastic Beauty Box t.w.v. €19,95 weggeven!

a Rafflecopter giveaway

Mocht je zelf een LookFantastic Beauty Box willen bestellen dan kan dat via lookfantastic.nl. De Box is zowel eenmalig als in abonnementsvorm te bestellen. Een losse box kost omgerekend €19,95 inclusief verzending. Een goeie deal toch?

Was jij al bekend met de LookFantastic Beauty Box?

Nieuwehandtekening