IMG_2336

Het is al weer een poosje geleden dat ik een Look Fantastic box heb ontvangen maar omdat ik in augustus jarig ben vond ik dat het wel weer eens mocht! Ben je ook nieuwsgierig, lees dan snel mee! 

IMG_2345

De LF beauty box is een maandelijkse beautybox die je kan bestellen in de webshop van Look Fantastic. Look Fantastic is een beauty webshop waar je echt van alles kan vinden. Van een simpele mascara tot een peperdure crème. De LF beautybox is te bestellen voor bijvoorbeeld 3/6/12 maanden.

EVE LOM – Cleanser crème

IMG_2348

Oké, dit ken ik nog niet. Maar want komt daar een heerlijke geur van af! Een heerlijk frisse citrus geur, mijn favoriet. Er zit ook een speciaal doekje bij. Het doekje ziet er uit als een simpele zakdoek maar is van een speciale muslin stof gemaakt. Wat ik eigenlijk verwachte was een crème achtige substantie maar niets is minder waar. Het ziet er uit als een harde wax maar als je een klein beetje op je vinger doet word het een soort olie. Ik ben enorm benieuwd!

Bellápierre – Shimmer Powder

IMG_2391

Ik ben al wel bekend met dit merk. Bellápierre is gemaakt van 100% mineralen en dus ook voor een gevoelige huid erg fijn. De poeder heeft een hele mooie lichte shimmer en zal zeker goed gebruikt worden!

Alterna Haircare – Caviar CC Cream

IMG_2377

Wauw! Weer een nieuw merk voor mij! Dit is een CC Cream voor mijn haar. Het is de bedoeling dat je dit na het douchen op handdoek droog haar aanbrengt en er in laat zitten. Het zou er voor zorgen dat je haar er weer glanzend en gezond uit gaat zien. En niet geheel onbelangrijk, het ruikt ook heerlijk!

Beauty Works – 10-in-1 Miracle Spray

IMG_2379

Weer een mooi haar product. Deze spray is perfect voor als je je haar stijlt of krult. Voor het stylen even spritzen en je haar word mega zacht, geconditioneerd en gaat niet kapot van de warmte! Het is gemaakt van drie super oliën namelijk argan olie, linen zaad en macadamia. Ik ben erg benieuwd!

Rimmel London – Wonder’full Wake Me Up mascara

IMG_2380

Helaas gebruik ik zelf geen mascara meer omdat ik zelf wimper extensions gebruikt. Wel heb ik goede verhalen gelezen over deze nieuwe mascara dus ik denk dat ik hier vast wel iemand gelukkig mee kan maken!

Omorovicza – Queen of Hungary mist

IMG_2394

In eerste instantie dacht ik Hmm wat een lekker fris luchtje, een mini parfum. Maar nee het is een body mist! Heerlijk fris en hydraterend. Die gaat dus lekker mee in de tas.

IMG_2402

Stel je denkt ‘wauw! Ik wil ook wel een LF Beauty box bestellen’ bestel dan zeker de box van september! De Look Fantastic box bestaan namelijk volgende maand een jaar en ze hebben al bekend gemaakt dat dit een super speciale box zal worden! Bestellen kan in de webshop van Look Fantastic. Een drie maanden abonnement heb je al voor €58! En met de code NEW15LF krijg je ook nog eens 15% korting (tot 31 augustus geldig)

Ik ben erg blij verrast. Veel leuke nieuwe merken en producten dus ik kan niet wachten om alles lekker uit te proberen. Waar zou jij een review over willen lezen?

handtekeninglichtroze