Vandaag een keer wat anders, behalve dat ik de producten van Blezi Cosmetics review heb ik ook een complete look gemaakt. De look is een stuk sexier dan ik normaal zou dragen dus ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden! Lees je mee?

IMG_6221

Over Blèzi Cosmetics

Blèzi Cosmetics is een Nederlands bedrijf. Ze produceren make-up en huidverzorgingsproducten van zeer hoogwaardige kwaliteit met internationale allure. Dit resulteert in innovatieve formules met een hoog gebruiksgemak, fluweelzachte texturen en een professionele finish. Alle producten hebben zeer huidvriendelijke en milde samenstellingen en zijn uitvoerig dermatologisch en oogheelkundig getest. Blèzi producten zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend in salons en via de webshop.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Van Blèzi Cosmetics heb ik 5 mooie producten ontvangen om te reviewen.

♥ All Day Foundation 05 Light (€35,25)
♥ Eye Shadow 40 Vivid Silver (€20,25)
♥ Automatic Eye Pencil 40 Vibrant Grey (€14,00)
♥ Eye Shadow Blender & Applicator (€21,25)
♥ Lip Fix 38 Rebellious Red (€17,00)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is dus eigenlijk een complete set om een mooie look mee te maken! Dat heb ik daarom dus ook gedaan. Om te beginnen de foundation. De foundation leek mij erg licht toen ik hem voor het eerst uit het doosje haalde, gelukkig blend deze foundation heel erg mooi met mijn eigen huidskleur en doet een klein beetje blush wonderen. Wat ik erg fijn vind van deze foundation is dat hij goed dekt zonder dat hij vet aanvoelt. Ook zit er een zonnefilter (SPF 15) in waardoor je huid altijd goed beschermd is tegen uv stralingen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Voor mijn ogen heb ik het eye pencil gebruikt in de kleur Vibrant Grey. Dit is een mooi zilver grijs potlood die heel fijn over je ooglid glijd. Ik ben zelf niet zo van de zwart omdat dit gelijk heel hard oogt. Dit potlood is echt ge-wel-dig! Naast het eye pencil heb ik ook een bijpassende zilver/grijze oogschaduw ontvangen. Deze kan je droog aanbrengen voor een subtiele look maar ook nat voor een wat dramatischer effect. Ik heb hem zelf droog aangebracht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En last but not least, the lips! Ik kreeg een heel gewaagd kleurtje, namelijk KNAL rood. Normaal absoluut niet mijn kleur. Tot ik de Lip Fix in de kleur Rebellious Red probeerde. Ik ben helemaal om! Va Va Voom! De lip fix droogt heel zacht en mat op. Hij blijft ook enorm goed zitten (6 uur later en een paar drankjes verder zat hij er nogsteeds perfect op!). Toen ik thuis kwam en hem er af wou halen moest ik echt schrobben om het er af te krijgen. Ik kan dus wel stellen dat deze lip fix long lasting is. Vaak vind ik mat drogende lip producten erg droog aanvoelen, dat is gelukkig bij de lip fix van Blèzi Cosmetics absoluut niet. Ik denk echt dat ik een nieuwe favoriet heb!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben echt helemaal verliefd geworden op de Blèzi Cosmetics Lip Fix. Het is een echte knal kleur maar de werking en de long lasting werking is echt geweldig. Ik zou zeker nog meer kleuren willen bestellen in de toekomst. Er zijn in totaal 13 kleuren en ze kosten €17 per stuk. Alle producten die ik heb gebruikt zijn te koop in de webshop van Blèzi Cosmetics.

Zoals ik al zei ben ik met deze look best uit mijn comfort zone gestapt. Ik ben daarom ook erg benieuwd wat jullie er van vinden! Hot or not?

Nieuwehandtekening