Onlangs werd ik uitgenodigd om een nachtje te komen slapen in de LivingComfort Luxury Suite in Antwerpen. Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen! Benieuwd waar ik verbleef en waar je echt naar toe moet? Lees dan snel verder.

De LivingComfort Luxury Suite

LivingComfort heeft onlangs een prachtige Luxury Suite geopend in Antwerpen. Wellicht ken je LivingComfort wel? Dit is namelijk een welbekende bedden en matrassen zaak. Naast een online webshop hebben ze ook 21 showrooms verdeeld over Nederland en België. Maar hoe kun je nou makkelijker de matrassen beoordelen? Nou heel simpel, proefslapen! Maar dan wel op de meest luxe manier, in de LivingComfort Luxury Suite.

Jullie weten allemaal dat ik niet de meest beste vlogger ben, maar omdat de suite in zo’n prachtig historisch pand zit en dit bijna te mooi voor woorden is heb ik toch mijn best gedaan om met een korte video te laten zien hoe mooi het er is.

YouTube video

Het huis is het vroegere woonhuis van de oprichter van de fruitnatie. Omdat hij zelf in de bananen zat werd hij ook wel de bananenkoning genoemd. Na een uitvoerige renovatie is het pand beschikbaar gekomen en hebben de huidige bewoners van één van de kamers (60m2) met een en-suite badkamer een prachtige luxe suite gemaakt. Op deze manier bieden ze mensen de mogelijkheid het luxe slapen te ervaren met een verblijf in een geweldig historisch pand in hartje Antwerpen. En zo ontstond er een AirBnB.

Hotspots Antwerpen

Restaurant Mistral

Op advies van de verhuurder zijn we naar het restaurant genaamd mistral gegaan voor een heerlijke maaltijd. Voor de vleesliefhebbers kun je je hart op aan een entrecote Provençaal. Maar houd je net als mij niet zo van vlees dan adviseer ik je zeker de ratatouille aan. Alles word door de eigenaresse vers gekookt met alleen maar verse ingrediënten. Heb je kids? Dan is het heel sterk aan te raden om vooraf te reserveren of zonder wagen te komen. Het restaurant is namelijk heel erg klein.

Texas Coffee

Niet alleen voor een simpele kop koffie, maar ook echt heerlijke freakshakes kun je hier krijgen. Ik zag ook andere heerlijk dingen voorbij komen zoals American pancakes en roze koffie! Hoe gaaf is dat! Ook hier moet je wel rekening houden met een kleine ruimte. Kids kun je beter zonder wagen meenemen.

https://www.instagram.com/p/BdiTpXvAK-Z/?taken-by=texas_antwerp

Cultuur snuiven

Ook nog even wat cultuur snuiven? Ga dan ook zeker langs het centraal station. Het gebouw is zo enorm mooi. Dat moet je gewoon echt gezien hebben! Vrienden van ons zaten in een hotel tegenover het station en ik kon echt niet stoppen met het genieten van het uitzicht.

Wij gaan absoluut nog een keer terug naar Antwerpen, bij voorkeur als Noé iets ouder is want alle leuke kleine knusse restaurantjes zijn niet echt geschikt voor een kinderwagen. Maar dat mag de pret zeker niet drukken want alle mensen zijn ontzettend behulpzaam! Mocht je nog een heerlijke slaapplek zoeken dan adviseer ik je echt om via AirBnB de luxury suite te boeken. Het is het absoluut waard!

Ben jij wel eens in Antwerpen geweest?

Handtekening Jamey